Tgrt Haber

THY, Avustralya seferlerinin tanıtımı için Barbie'yi seçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Ekonomim
06 Aralık 2023 09:09 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 09:17
THY, Avustralya seferlerinin tanıtımı için Barbie'yi seçti

Türk Hava Yolları (THY), Avustralya seferlerini tanıtmak amacıyla Hollywood'un ünlü yıldızı Margot Robbie ile görüştüğünü doğruladı.

THY​, son olarak Barbie​ filmiyle adından söz ettiren dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Margot Robbie’nin reklam yüzü olması için görüşmelere başladı.

MARGOT ROBBIE​, THY'NİN REKLAM YÜZÜ OLUYOR 

1,4 milyar dolar kazançla tüm zamanların en çok kazanan 14. filmi konumundaki Barbie filminde başrolde yer alan Margot Robbie’nin Türkiye​'ye getirilip birçok yeri gezeceği belirtildi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, konuyla ilgili, "15-25 Mart 2024 tarihleri arasında da Avustralya​'ya uçmaya başlıyoruz. Şimdi Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile görüşüyoruz. Onu uçuştan bir hafta önce getirip Göbeklitepe gibi birçok yeri gezdirmeyi planlıyoruz. Avustralya uçuşu aktarmalı olacak. Buradan 10 saat Singapur'a, oradan da 7 saat Avustralya'ya gidilecek" açıklamasında bulundu.

THY, Avustralya seferlerinin tanıtımı için Barbie'yi seçti

MARGOT ROBBIE KİMDİR?

 2 Temmuz 1990 doğumlu Margot Robbie, kariyerine bağımsız filmlerde rol alarak başladı. Robbie, daha sonra Neighbours (2008–2011) pembe dizisinde yer aldı ve performansıyla iki kez Logie Ödülü'ne aday gösterildi. Amerika'ya yerleştikten sonra ABC'de bir sezon yayınlanan dizide rol aldı. 2013 yılında büyük çıkışını Richard Curtis'in romantik komedi-drama filmi Zamanda Aşk ve Martin Scorsese'nin biyografik dram filmi Para Avcısı ile gerçekleştirdi.

Kaynak: Ekonomim
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...