Tgrt Haber

İngiliz oyuncu Tim Roth’un 25 yaşındaki oğlu Cormac Roth kansere yenildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 09:25 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 09:30
İngiliz oyuncu Tim Roth’un 25 yaşındaki oğlu Cormac Roth kansere yenildi

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Tim Roth'un oğlu Cormac Roth 25 yaşında kanserle mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Rezervuar Köpekleri, Pulp Fiction ve Hateful Eight gibi birçok filmde yer alan İngiliz aktör Tim Roth evlat acısı ile sarsıldı. İngiliz aktörün 25 yaşındaki oğlu Cormac Rothkanserle mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

16 EKİM’DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Bir süredir kanserle mücadele eden Cormac Roth’un 16 Ekim’de yaşamını yitirdiği duyuruldu. Genç müzisyenin hastalık sebebiyle aşırı kilo kaybı yaşadığı ve işitme yetisinin de yarısını yitirdiği belirtilirken yapılan açıklamada, “Ailesinin kollarında huzur içinde yaşama veda etti. Son ana kadar esprilerine devam etti” denildi.

Cormac Roth, Instagram üzerinden yaptığı son paylaşımda, “Her zaman kaderinizi seçemezsiniz. Her zaman geleceğinizi seçemezsiniz. Unutmayın yaşam​ kısa, o yüzden yaşadığınız ve nefes aldığınız sürece sevdiğiniz şeyi yapın” mesajını yazmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...