Tgrt Haber

Time dergisi '2023 Yılın Kişisi' olarak Taylor Swift'i seçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
06 Aralık 2023 16:34 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 16:58
Time dergisi '2023 Yılın Kişisi' olarak Taylor Swift'i seçti

Time dergisi, 2023 Yılın Kişisi (Person of teh Year), olarak Taylor Swift’i seçti. Time dergisi, tüm yıla damgasını vuran dünyaca ünlü yıldızı kapağına taşıdı.

Şarkıcı Taylor Swift​, bu yıl verdiği konserler, filmi ve özel hayatıyla yılın en çok konuşulan ismi oldu. Bu yıl milyarder​ listesine de giren Taylor Swift, Time dergisi tarafından "2023 Yılın Kişisi" seçildi. 

2023 YILIN KİŞİSİ TAYLOR SWIFT 

Taylor Swift, 3,5 saatlik gösterisini Kuzey Amerika, Arjantin ve Brezilya'daki 23 şehirde 66 gösteriye taşıyan Eras adlı turnesiyle büyük bir başarıya imza attı. Dünyanın izlediği Swift, Time dergisi tarafından da "Yılın Kişisi" seçildi.  Amerikalı şarkıcı, "Bana bir taç verildi ve daha sonra geri alındı. 33 yaşımda bu ünvana layık görülmek kariyerimde büyük bir dönem noktası gibi hissediyorum" dedi. Tayland, Macaristan, Şili gibi ülkelerden siyasetçilerin şarkıcının oluşturduğu ekonomik etki, "Taylor etkisi" olarak nitelendirildi.

Time dergisi '2023 Yılın Kişisi' olarak Taylor Swift'i seçti

TAYLOR SWIFT, MİLYARDER LİSTESİNDE 

Bloomberg'in raporuna göre; Taylor Swift Eras turnesinin ardından milyarder listesinde yerini aldı. Yaptığı müzikten 10 haneli bir servet elde eden Swift, hayatını anlatan film ile de büyük bir başarı elde etti. Taylor Swift’in toplamda 1.1 milyar dolar serveti bulunduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...