Tgrt Haber

Tipi, ekranlara bomba gibi dönüyor: Dizi ABD’de çekilecek!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2022 10:36 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 11:13
Tipi, ekranlara bomba gibi dönüyor: Dizi ABD’de çekilecek!

5 sezon boyunca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Tipi karakteri ile hafızalarda yer edinen usta aktör Savaş Özdemir, yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkıyor. Sıfırıncı Gün dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, sezona güçlü bir giriş yapacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz​ dizisiyle tanıdığımız ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Savaş Özdemir, ekranlara geri dönemeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Acun Medya​'nın yaptığı, yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir'in oturduğu Sıfırıncı Gün isimli dizinin senaryosunu Atasay Koç yazıyor.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ ABD VE ARNAVUTLUK’TA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansıyla gönüllerde taht kuran Savaş Özdemir’in rol alacağı yeni dizisi yine aksiyon içeriyor. Merakla beklenen polisiye, suç ve aksiyon temalı dizinin çekimleri ise yakında başlıyor. Dizinin ilk bölüm çekimleri için ABD ve Arnavutluk tercih edildi. Savaş Özdemir’i ekranlarda görmek isteyen hayranları yeni dizi için gün sayıyor.

Tipi, ekranlara bomba gibi dönüyor: Dizi ABD’de çekilecek!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...