Tgrt Haber

TİP'ten milletvekili olan Mehmet Aslantuğ hüsrana uğradı

15 May 2023 04:34 - Güncelleme : 15 May 2023 04:55
TİP'ten milletvekili olan Mehmet Aslantuğ hüsrana uğradı

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, seçim sonuçlarında hüsrana uğradı. Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili adayı olan başarılı oyuncu, meclise giremedi.

Son zamanlarda evliliğinin üzerinde gezen kara bulutlarla adından söz ettiren Mehmet Aslantuğ​'un yüzü seçim sonuçlarında da gülmedi. Türkiye İşçi Partisi​'nden (TİP) milletvekili adayı olan Aslantuğ, meclise giremedi. Muğla​'da Anadolu Ajansı'nın verilerine göre, sandıkların hepsi açıldı. CHP Muğla'da yüzde 37.76, AK Parti yüzde 24.01, İYİ Parti yüzde 17.28, MHP yüzde 6.13, TİP​ ise yüzde 5.67 oy aldı.

39 bin 387 oyda kalan TİP’in adayı Mehmet Aslantuğ, TBMM’ye giremedi. CHP’den dört, AK Parti’den iki, İYİ Parti’den bir aday milletvekili seçildi.

TİP'ten milletvekili olan Mehmet Aslantuğ hüsrana uğradı

EVLİLİĞİNDE DE İŞLER YOLUNDA DEĞİL

Öte yandan Arzum Onan ile 27 yıldır evli olan Aslantuğ'un özel hayatı da iyi gitmiyor. Onan ve Aslantuğ, boşanma kararı aldılar. Aslantuğ, boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Erkeksiniz ya da kadın; elinizi tutan da kadın ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...