Tgrt Haber
Magazin - Magazin
10 saat 55 dakika önce

Pis Yedili'nin Orço'su Arka Sokaklar'da! Yeni rolü merak uyandırdı

Yeni sezonu cuma günü başlayan Arka Sokaklar dizisine Komiser Fikri Yeniceli karakteriyle başarılı oyuncu Burak Alkaş katılacak. Pis Yedili dizisindeki Orço rolüyle hafızalara kazınan Burak Alkaş, rolü için ise hazırlıklara başladı.
Magazin - Magazin
11 saat 2 dakika önce

Shakira'ya taciz! Apar topar sahneden indi

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, yeni şarkısı Soltera’yı seslendirirken tacize uğradı. Hayranını uyarmasına rağmen eteğinin altının fotoğrafını çekmeye çalışan hayranına sinirlenen Shakira, sahneyi terk etti.
Magazin - Magazin
11 saat 26 dakika önce

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Düğün tarihini ilk kez açıkladı

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, altı yıldır beraber olduğu Nilşah Ağaoğlu ile evleniyor. Kıbrıs'ta konser veren Yavuz Bingöl, nikahtan detayları verirken, "25 Ekim'de 50-60 kişilik bir ekiple aile arasında bir nikah yapacağız." dedi.
 - Ahu Tuğba'nın kızından otopsi çıkışı
12 saat 5 dakika önce

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik’ten cenaze sitemi: Annemin bedenini çürüttüler

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba Miami’deki evinde hayatını kaybetmiş ve şüpheli ölüm sebebiyle Türkiye’ye cenazesi getirilememişti. Otopsi raporu onaylanan Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik, 15 günde yaşadıklarını anlattı. Cenazenin önümüzdeki hafta Türkiye’ye getirileceğini belirten Anjelik, “Annemin bedenini çürüttüler.” dedi.
 - Atandığı yer belli oldu!
12 saat 59 dakika önce

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen hayatına doktor olarak devam edecek! Atandığı yer belli oldu

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu. Sosyal medyada eleştirilere maruz kalan Bilgen, aslında tıp fakültesi mezunu. Yarışmaya katılmadan önce doktor ünvanını alan Bilgen'in görev yapacağı yer belli oldu. İşte detaylar...
 - Barış Arduç halay başı oldu
13 saat 1 dakika önce

Çukur’un Murtaza’sı Ferit Kaya Diyarbakır’da evlendi! Barış Arduç halay başı oldu

Son olarak Çukur dizisinde oynadığı Murtaza rolüyle beğeni toplayan Ferit Kaya, memleketi Diyarbakır’da Yasemin Ceren ile evlendi. Geleneksel düğünde paralar havada uçuşurken, Barış Arduç ise halay başı oldu.
Magazin - Magazin
19 saat 26 dakika önce

Kıvanç Tatlıtuğ ve ailesi ünlü arkadaşlarıyla tatilde: Kadro için 'Şampiyonlar Ligi' yorumları yapıldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çifti ünlü arkadaşlarıyla tatile çıktı. Özge Özpirinççi ve Burak Yamantürk çifti, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin'in de bulunduğu tatil fotoğraflarına sosyal medyada yorum yağdı.
Magazin - Magazin
15 Eylül 2024 - 20:27

Fazıl Say'dan Miss Turkey birincisi İdil Bilgin'e destek! Eleştirenlere yüklendi 

Sosyal medyada Miss Turkey birincisi İdil Bilgin'e yönelik eleştirilere ünlü piyanist Fazıl Say tepki gösterdi. Say paylaşımında eski hakem Ahmet Çakar'ı da hedef aldı.
Magazin - Magazin
15 Eylül 2024 - 06:54

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'u buluşturan Annem Ankara dizisi sete çıktı

Gerçek bir yaşam hikayesinden ilhamla kaleme alınan Annem Ankara dizisi çekimlere başladı. Üç çocuk annesi bir kadın ve kocasının yaşadıklarının anlatılacağı dizi Mehmet Günsür ve Bergüzar Korel'i bir araya getiriyor.
 - Hollywood yıldızından acı haber!
14 Eylül 2024 - 20:50

Hollywood yıldızından acı haber: Karate Kid'in efsanesi Chad McQueen hayatını kaybetti!

Hollywood'tan bir yıldız daha kaydı... Karate Kid filminin yıldızı Chad McQueen hayatını kaybetti. 63 yaşındaki McQueen'in ölümü, sevenlerini derin bir hüzne boğdu.
 - Nafaka müjdesi rahat bir nefes aldıracak
14 Eylül 2024 - 16:36

Britney Spears sonunda özgürlüğüne kavuşuyor! Nafaka müjdesi rahat bir nefes aldıracak

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, eski eşine iki çocuğu adına ödediği yüklü miktardaki nafakayı artık ödemek zorunda kalmayacak. Spears'ın küçük oğlu Jaden çok yakında 18 yaşını dolduracak.
 - "Erkeksi hatları var" dedi, sosyal medya yıkıldı
14 Eylül 2024 - 12:33

Bülent Ersoy'dan Miss Turkey yorumu! 'Erkeksi hatları var' dedi, sosyal medya yıkıldı

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi 24 yaşındaki İdil Bilgen oldu. Bilgen'in birinci seçilmesi sosyal medyada çok tartışıldı. Bilgen hakkında bir eleştiri de Bülent Ersoy'dan geldi. Ersoy'un yorumu sosyal medyayı salladı. İşte detaylar...
 - Ahu Tuğba'nın kızından duygulandıran paylaşım!
14 Eylül 2024 - 10:38

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'den duygulandıran paylaşım!

Yeşilçam'un usta isimlerinden olan Ahu Tuğba bir süre önce yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı ABD'deki evinde hayatını kaybetti. Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için süreç devam ederken kızı Anjelik Calvin, duygusal bir paylaşım geldi. Calvin'in "Annem gel minnağım, kalbim yanıyor gel" sözleri yürekleri dağladı.
Magazin - Magazin
13 Eylül 2024 - 20:09

Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına mühür vuruldu! 

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'e yaptırdığı villası mesken ile eklentilerinin kaçak olduğu için mühürlendi. Marmaris Belediye Başkanlığı da yıkıma başlanması için Şahan Gökbakar'a tebligat gönderdi.
Magazin - Magazin
13 Eylül 2024 - 17:24

Birce Akalay annesini paylaştı! Herkes benzerliğe dikkat çekti

Hakan Kurtaş ile evlilik hazırlığı yapan Birce Akalaya anne ve babasıyla karesini paylaştı. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Birce Akalay'ın annesine "Ablan gibi duruyor" yorumları yağdı.
 - Sosyal medyadan imalı paylaşım geldi
13 Eylül 2024 - 16:06

Kızılcık Şerbeti'nin afişinde Nilay yer aldı, Mustafa'dan eser yok! Emrah Altıntoprak'tan imalı paylaşım geldi

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon afişi yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak sezonun ilk bölümüne Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik de katılırken, afişte yer almayan Emrah Altıntoprak, kendini shoplayarak afişe ekledi.
Magazin - Magazin
13 Eylül 2024 - 15:27

Solmaz Çiros ile Esra Erol Cemile, Gelin Görümce programında!

İzdivaç programıyla adını duyuran Solmaz Çiros, uzun bir aradan sonra Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelin Görümce programına katıldı. Solmaz’ın görümcesi merak edilirken, yarışmada ayrıca Esra Erol Cemile de yer alıyor.
 - Nagehan Alçı hakkında hapis istemi
13 Eylül 2024 - 14:10

Rasim Ozan Kütahyalı’dan Nagehan Alçı’ya hırsızlık davası! 10 yıla kadar hapsi istendi

Boşanma davası sonrası aralarındaki polemik bitmeyen Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı yeni bir dava ile karşı karşıya geldi. Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, eski eşi Nagehan Alçı’nın ortak konutlarına girerek telefonunu çaldığını belirterek suç duyurusunda bulundu.
Magazin - Magazin
13 Eylül 2024 - 13:54

Demet Akalın, Miss Turkey birincisi İdil Bilgen hakkında konuştu! "Belki vermek ister tacı"

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen olurken, sosyal medyada açıklanan sonuç sonrası kullanıcılar ikiye bölündü. İdil Bilgen'in birinci olmasına bir yorum da şarkıcı Demet Akalın'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demet Akalın, " Belki vermek ister tacı" dedi.
 - Yalı Çapkını hayranlarına sitem etti
13 Eylül 2024 - 11:58

Yalı Çapkını fanları Pelin Akil'i bıktırdı! İlk önce Buse Buçe Kahraman şimdi ise Pelin'i taciz ettiler

Yalı Çapkını dizisine Diyar karakteriyle dahil olan Pelin Akil, dizinin fanlarından gelen yorumlara isyan etti. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in hayranlarından hakarete varan eleştiri aldığını belirten Pelin Akil, "Bu bir senaryo, ben de oyuncuyum. Bu kadar çok ciddiye almayın" dedi.
Sona Git