Tgrt Haber

Tokatçı filminin yıldızı Nazan Saatçi’den Kemal Sunal itirafı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 13:56 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 13:59
Tokatçı filminin yıldızı Nazan Saatçi’den Kemal Sunal itirafı

Kemal Sunal’ın başrolünde yer aldığı Tokatçı filminde oynadığı Emine rolüyle tanınan Nazan Saatçi, yıllar sonra verdiği röportajda Kemal Sunal hakkında, “Eğer onu öyle komik gibi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz” siyerek itirafta bulundu.

Kemal Sunal​ ile rol aldığı 'Tokatçı' filmiyle tanınan Nazan Saatçi, şimdilerde ise bambaşka hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. ABD​'de yaşayan Nazan Saatçi, sinema hayatını ve şimdilerde yaptığını anlattı. 

"KOMİK GİBİ DÜŞÜNÜYORSANIZ, YANILIYORSUNUZ"

Habertürk'de yer alan habere göre; Tokatçı filminde birlikte olduğu Kemal Sunal'ın sanılan aksine gayet ciddi biri olduğunu anlatan Nazan Saatçi, "Çok farklı bir kişilik. Akıllı, yetenekli, vakur. Sevildiği ve çok başarılı olduğu rollerin etkisiyle eğer onu öyle komik gibi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çekim esnasında genellikle sakin köşesinde otururur ve etrafı gözlemlerdi. Kameranın karşısına geçince birden değişirdi. O sakin adam adeta devleşiyor. Gülmeye başlıyorsunuz. Sahne bittiğinde gülüşmeler devam etmiyor. Çünkü Kemal Sunal yine eski haline dönüyor. Sakin, sessiz, ciddi" dedi.

Kemal Sunal'ın rolünü bitirdikten sonra demir maskesini taktığını anlatan oyuncu,  "O zamanlar belki anlamamıştım ama Kemal Sunal insanlarla arasına mesafe koymak zorundaydı. Komedi​ oynamak zordur çünkü. O rolünü yaptıktan sonra demir maskesini takıyordu. Kimseye dertleri varsa anlattığını, içini döktüğünü sanmıyorum. Herhalde onu en iyi tanıyanlar ailesidir. Çocuklarına oğlu Ali Sunal’a, kızı Ezo Sunal’a bakın. Genç nesil ve çok içtenler. Eşi Gül Sunal, YouTube'da Kemal Sunal’ın anılarını gazete haberleri arşivi aracılığıyla paylaşıyor. Onlar Kemal Sunal'ın gerçek yüzleri. Bizlerse belki de onun gerçek sıcak yüzünü oyunculuğu dışında hiç göremedik. Yanlış anlaşılmak istemem, 'Kemal Sunal kendini beğenmiş birisi' demek istemiyorum. Sadece kendisini korumaya almış ciddi bir sanatçı olduğunu düşünüyorum. Oynadığı rollerin tam tersine ciddi, sinema aşığı, zeki ve kendinden emin" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Tokatçı filminin yıldızı Nazan Saatçi’den Kemal Sunal itirafı

"HALKIMIZ ONU ÖZLEMİŞTİR"

Nazan Saatçi, bir diğer rol arkadaşı Şevket Altuğ'un da film boyunca kendisine çok yardımcı olduğunu anlatarak, "Fevkalade, kıymetli bir sanatçı. 'Süper Baba' dizisini herkes hatırlar sanıyorum. 'Tokatçı'yı çekerken bana çok yardımcı oldu. Alçak gönüllü çok güzel bir insan. Sanırım halkımız onu da özlemiştir, hayatta olan oyuncularımıza özellikle de yaşlanmışlarsa ayrıca bir değer vermeli, onları özellikle hatırlamalıyız diye düşünüyorum. Yeni nesil o kadar düşünceli olamayabilir ama bu sanatçıları dile getirmek lazım" ifadelerini kullandı.

Tokatçı filminin yıldızı Nazan Saatçi’den Kemal Sunal itirafı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...