Tgrt Haber

Tolga Çevik: Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 09:40 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 09:41
Tolga Çevik: Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik

Tolga Çevik, Ceyda Düvenci’nin sunumuyla yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. 20 yıldır Özge Çevik ile evli olan ünlü oyuncu, eşiyle tanıştıktan 10 dakika sonra evlenmeye karar verdiğini açıkladı.

Bambaşka Sohbetler​" programının konuğu Tolga Çevik​, aile yaşantısı ve tiyatro oyunları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz​'ın kardeşi Özge Çevik ile 20 yıldır mutlu bir evliliği olan Tolga Çevik, eşiyle tanıştıktan 10 dakika sonra evlenmeye kara verdiklerini anlattı. 

"EŞİMLE TANIŞTIĞIMIZ GÜN EVLENMEYE KARAR VERDİK"

Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Yılmaz’la evli olan Tolga Çevik, Ceyda Düvenci’nin “Eşinle tanıştığınız gün evlenmeye karar vermişsiniz” demesi üzerine, “O gün 10. dakika içinde… Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik. Biz senle evleneceğiz biliyorsun değil mi?’ dedim. ‘Biliyorum’ dedi. Söz, nişan falan, o çok gençti tanıştığımızda, 3 yıl sonra da evlendik. Çoğu kişi de inanmıyor, bizim Rıza Sönmez şahittir, inanmayan ona sorabilir” diye konuştu.

Tolga Çevik: Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik

"BEN EN ÇOK EVDE ÜNLÜYÜM"

Tolga Çevik Bambaşka Sohbetler programında hem eşi hem de çocukları Tuna ve Tan hakkında konuştu.  En çok evde ünlü olduğunu söyleyen Tolga Çevik, “Akşam yemeğini beraber yiyelim nesliyiz biz. Bunu biz korumasak çocuklarımız koruyor. Çok güzel bir şey, insan yalnız olmadığını hissediyor. Ben en çok evde ünlüyüm, ‘eyvah babam geliyor’ diyorlar” dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...