Tgrt Haber

Tolga Çevik sinemaya dönüyor! Kalender Pide Salonu ön okuması yapıldı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
19 Ekim 2024 20:15 - Güncelleme : 19 Ekim 2024 21:38
Tolga Çevik sinemaya dönüyor! Kalender Pide Salonu ön okuması yapıldı

Tolga Çevik uzun bir aradan sonra beyaz perdeye geri dönüyor. İbrahim Büyükak'ın yazdığı Kalender Pide Salonu filmiyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü komedyen Tolga Çevik​, komedyen İbrahim Büyükak​'ın yazdığı filmle ekranlara dönüyor. Ay sonu İznik'te sete çıkması beklenen filmin okuması yapıldı. İbrahim Büyükak’ın yazdığı ve Öcü adlı kuryeyi de canlandıracağı projede “Kalender”i Tolga Çevik canlandıracak. Kalender’in kızına Almila Ada’nın hayat vereceği film saf geleneksel bir pidecinin sosyal medya fenomeni olma hikâyesini yansıtacak.

Tolga Çevik sinemaya dönüyor! Kalender Pide Salonu ön okuması yapıldı - 1. ResimBirsen Altuntaş'ın haberine göre Ömer Sinir’in yönetmen koltuğuna oturacağı film Disney Plus'ta yayımlanacak.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yaren19 Ekim 2024 20:18

Tolga Çevik'in geri dönüşü güzel haber bence senelerdir özlüyoruz onun filmlerini Kalender Pide Salonu da ilgi çekici bir film gibi duruyor

Sonraki Haber Yükleniyor...