Tgrt Haber

Tolga Güleryüz’ün ölüm haberinden sonra seni affettim diyen eski eşinden açıklama geldi: Dostane ayrılmadık…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Kasım 2022 10:08 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 10:40
Tolga Güleryüz’ün ölüm haberinden sonra seni affettim diyen eski eşinden açıklama geldi: Dostane ayrılmadık…

Baş Belası tiyatrosunun ekibini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 3 kişiden biri de Tolga Güleryüz’dü. Kazadan sonra Güleryüz’ün eski eşinin de ünlü bir isim olduğu ortaya çıkmıştı. Eski eş oyuncu Zeynep Gülmez’in Tolga Güleryüz’ün ölümün den sonraki “Seni affettim” paylaşımı gündem olunca ünlü oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Tiyatro turnesi dönüşünde Amasya’nın Merzifon ilçesinde kaza yapan minibüsten Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy, Melis İşiten yaralı kurtulurken elim kazada Özgür Karataş, Tolga Güleryüz​ ve Burak Topçu olay yerinde hayatını kaybetti.  Kaza sonrasında Tolga Güleryüz'ün eski eşinin oyuncu Zeynep Gülmez olduğu ortaya çıktı. Gülmez eski eşiyle ilgili yaptığı paylaşımda "Ben seni afettim, affet beni" notunu paylaşınca gündeme oturdu. Paylaşımının yanlış anlaşıldığını belirten Gülmez, konuyla ilgili açıklama yaptı.

“DOSTANE AYRILMADIK AMA DÜŞMAN DA DEĞİLDİK”

Ünlü oyuncu Zeynep Gülmez, Sabah’a yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Şok yaşadım, duyunca inanamadım. Biz tiyatrocuların hayatının gerçeği bu. Dışarıdan kolay para kazanıyoruz gibi görünüyor ama gerçek bu değil. Zorlu koşullarda işimizi yapmaya çalışıyoruz. Gece olmuş kaza, arkadaşlarım bana üzülürüm diye haber verememişler. Sabah kuzenim arayıp söyleyince öğrendim. Tolga ile çok sık görüşmüyorduk ayrıldıktan sonra. En son bir yıl önce görüşmüştük. Dostane ayrılmadık ama düşman da değildik. Biz anlaşamadık, ayrıldık ama insan olarak çok seviyordum Tolga'yı"

Tolga Güleryüz’ün ölüm haberinden sonra seni affettim diyen eski eşinden açıklama geldi: Dostane ayrılmadık…

"MESAJIM YANLIŞ ANLAŞILDI”

Zeynep Gülmez, sözlerine şöyle devam etti: "Tolga ile 2 yıl evli kaldı . gerekiyor.Hiç mesaj atmasam neden mesaj atmadı diyeceklerdi, başka bir şey yazsam onun için de başka şeyler yazacaklardı. Helalleştim ben Tolga ile.Bunu magazinleştirmemek gerekiyor."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...