Tgrt Haber

Tolgahan Sayışman 3 milyonluk yeni arabasıyla boy gösterdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Eylül 2022 09:05 - Güncelleme : 01 Eylül 2022 11:36
Tolgahan Sayışman 3 milyonluk yeni arabasıyla boy gösterdi

Uzun zamandır bir projede yer almayan ünlü oyuncu Tolgayan Sayışman geçtiğimiz günlerde yeni arabasıyla İstanbul’da boy gösterdi. BMW marka araç satın alan Tolgahan Sayışman’ın 2022 model olan araca 3 milyon TL verdiği söyleniyor.

OyuncuTolgahan Sayışman​ oyunculuğun yanı sıra yapımcılık işini de üstleniyor. Ayrıca ticaret​ ve inşaat​ alanında da iş dünyasına atılan Sayışman geçtiğimiz gün Amaya İstanbul’da görüntülendi. Yeni aracıyla dikkat çeken Sayışman’ın 2022 model BMW marka yeni aracı 3 milyon TL değerinde.

Tolgahan Sayışman 3 milyonluk yeni arabasıyla boy gösterdi

7 VİLLALIK BİR İNŞAAT YAPIYOR

Oyuncu ve yapımcı​ kimliğinin yanı sıra ticaretle de uğraşan Tolgahan Sayışman, 3 milyon değerinde 2022 model BMW arabasıyla görüntülendi. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, yakın zamanda inşaat işini girerek Fethiye’de 7 villalık bir inşaata başladı. Sayışman, inşaat faaliyetlerini yürüttüğü Fethiye’de bir toplantıda bulundu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...