Tgrt Haber

Tolgahan Sayışman öyle çok kilo aldı ki, görenler tanıyamıyor

06 Ocak 2022 12:26
Tolgahan Sayışman öyle çok kilo aldı ki, görenler tanıyamıyor

Tolgahan Sayışman’ı görenler gözlerine inanamıyor. Dakikalar içerisinde öyle çok kilo aldı ki, eski halinden eser kalmadı. Sahibi olduğu Han Medya’nın yapımını üstlendiği “Aynasızlar” filmi için 40 kilo alan Sayışman’ı görenler tanıyamadı.

Tolgahan Sayışman yaptığı fedakarlıkla tanınmaz hale geldi. Sayışman, Antalya’da çekimlerine devam edilen ve yapımcılığının dışında oyunculuğunu da üstlendiği film için büründüğü kilolu haliyle tanınmaz hale geldi.

AYNASIZ FİLMİ ŞUBAT'TA VİZYONDA 

Sahibi olduğu Han Medya’nın yapımını üstlendiği “Aynasız” filmini izleyiciyle buluşturmak için gün sayan Tolgahan Sayışman’ın yeni imajı sevenlerini şaşırttı. 

Tolgahan Sayışman öyle çok kilo aldı ki, görenler tanıyamıyor18 Şubat’ta gösterime girmesi planlanan film için heyecan dorukta...

İKİ AYRI KARAKTERİ CANLANDIRIYOR

Filmde “Efehan ve Haluk” olarak iki ayrı karakteri birden canlandıracak olan Tolgahan Sayışman sahne öncesinde dakikalar içerisinde Haluk karakteri için hazırlıkların sona ermesiyle 40 kilo alarak sakallı hale büründü. Bu ilginç duruma şahitlik eden çevredeki vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Tolgahan Sayışman öyle çok kilo aldı ki, görenler tanıyamıyor

Sayışman’a başrolünü üstlendiği Aynasız filminde; Erdal Özyağcılar , Algı Eke , Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Mehmet Bozdoğan, Çağla Boz, Aslıhan Karalar, Barbaros Dikmen ve Sera Tokdemir gibi zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...