Tgrt Haber

Tom Holland namıdiğer Spiderman nişanlandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 Aralık 2022 08:58 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 13:45
Tom Holland namıdiğer Spiderman nişanlandı

Örümcek Adam'ın yeni filmlerinde Peter Parker karakterine canlandıran İngiliz oyuncu Tom Holland, Amerikalı oyuncu, şarkıcı, dansçı ve model Zendaya ile nişanlandı.

Örümcek Adam'ın yeni filmlerinde efsanevi Peter Parker (Spiderman) karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Tom Holland, 2016 yılında Spider-Man: Homecoming setinde tanıştığı Amerikalı oyuncu, şarkıcı, dansçı ve model Zendaya ile evliliğe ilk adımı attı.

Bu karar öncesinde Zendaya ve Tom Holland ikilisi uzun süredir birlikte görülmüyordu. Objektifler tarafından görüntülenemeyen çiftle ilgili akıllarda soru işaretleri oluşmaya başlamışken nişanlanma haberi ikilinin hayranlarını çok mutlu etti. 

FİLMDEN GERÇEK HAYATA

Zendaya ve Tom Holland, 2016 yılında Spider-Man: Homecoming setinde tanışmıştı. Flört ettikleri iddiasıyla ilgili söylentiler hemen yayıldı, ancak başlangıçta aralarında sadece bir dostluk vardı.

"MAHREMİYETİMİZİN ÇALINDIĞINI HİSSETTİK"

Ancak 2021 yılının Temmuz ayında ilişkileri doğrulandı. Tom Holland, Kasım 2021'de GQ ile yaptığı bir röportajda, dünyayı dolaşan bu fotoğraflarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Şöhretin olumsuz yönlerinden biri, mahremiyetin artık bizim kontrolümüz altında olmaması ve bir an bunun iki kişi arasında olduğunu düşünmenizdir. Mahremiyetimizin çalındığını hissettik.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...