Tgrt Haber

Tuba Büyüküstün Seda Bakan krizine ünlüler de dahil oldu! Demet Akalın'dan sert yorumlar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
21 Temmuz 2024 10:43 - Güncelleme : 21 Temmuz 2024 15:45
Tuba Büyüküstün Seda Bakan krizine ünlüler de dahil oldu! Demet Akalın'dan sert yorumlar

Zeytin  Ağacı dizisinin galasında Tuba Büyüküstün'ün rol arkadaşı Seda Bakan'a tavrı büyük eleştiri konusu olmuştu. İkili arasında yaşananlara ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yorumu damga vurdu.

Zeytin  Ağacı dizinin önceki gün düzenlenen galasına dizinin başrol oyuncularından Tuba Büyüküstün ile Seda Bakan arasında yaşanan diyalog damgasını vurmuştu.

SEDA BAKAN'IN SÖZÜNÜ KESİP "SUS ARTIK" DEMİŞTİ

Tuba Büyüküstün sürekli sözünü kestiği Seda Bakan'a "Seda, sus tamam, sus artık" demesi sosyal medyada büyük yankı bulmuş ve Büyüküstün büyük bir kesimin lincine maruz kalmıştı.

Spekülasyonların ardından okların hedefindeki Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak durumu telafi etmeye çalışmıştı. Seda Bakan'la görüntülü görüştüğü bir video paylaşan Büyüküstün, öpücüklerin uçuştuğu paylaşımına rağmen yine ciddi bir kesim tarafından samimi bulunmamıştı.

DEMET AKALIN TARAFINI SEÇTİ

İki isim arasında yaşananlar ünlüler arasında da yankı buldu. Olaya kayıtsız kalamayan isimlerden biride ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. "Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün’ün röportajında ne görüyorsunuz?" diye sorulan bir sosyal medya paylaşımına yanıt veren Akalın "Seda Bakanın gözümde daha da büyümesini görüyorum" ifadesini kullanarak, tarafını seçti

TUBA BÜYÜKÜSTÜN İÇİN SERT SÖZLERE ONAY: İMZAMI ATIYORUM

Ünlü popçu, başka bir kullanıcının Büyüküstün hakkındaki "Dizide de çok donuk soğuk mimiksiz biri. Sanırım gerçek hayatta daha da itici ve gıcık biri görüldüğü üzere" sözlerini de "İmzamı atıyorum" diyerek yorumladı.

Büyüküstün'ün Akalın'ın bu tavrına cevap verip vermeyeceği ise merak konusu.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Satiye24 Temmuz 2024 07:52

Tuğba içinden geldiği gibi davranmış öncesi ne yaşandı da Tuğba tepki verdi.Sonuca göre karar veremeyiz.Tugba yi kıskananlar çatlasın.

Sonraki Haber Yükleniyor...