Tgrt Haber

Tuba Büyüküstün, Türkiye’yi terk ettiği iddialarını yalanladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 17:06 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 17:07
Tuba Büyüküstün, Türkiye’yi terk ettiği iddialarını yalanladı

Bir süredir kızlarıyla beraber Paris'te yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün, Türkiye’yi terk ettiği iddialarına açıklık getirerek, “Burası benim vatanım ve buradan ayrılmam söz konusu bile olamaz” dedi.

Son olarak Zeytin Ağacı filminin çekimleri için İstanbul’a gelen Tuba Büyüküstün​ ikizlerinin eğitimi için 5 senedir Paris’te yaşıyor. Sık sık İstanbul’a gelen oyuncunun ülkeyi terk ettiği iddiaları ortaya atıldı.

“ANA VATANIM BURASI”

Paris​'te günlerinin güzel geçtiğini söyleyen Büyüküstün, katıldığı törende soruları cevapladı. Büyüküstün Türkiye'yi terk ettiği iddialarına,  "Buradan temelli ayrılmadım, temelli dönmek diye bir şey yok. Ana vatanım burası ve buradan ayrılmam söz konusu bile olamaz. Paris sevdiğim, içimin titrediği ikinci bir şehir, gel-git yapıyorum" dedi.

Tuba Büyüküstün, Türkiye’yi terk ettiği iddialarını yalanladı

EVİNİN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI 

Fransa'yı adeta ikinci vatanı yapan oyuncu, 2019 yılında Paris'ten bir daire satın almıştı. Yaklaşık 1.5 milyon Euro'ya sahip olduğu Germain bölgesindeki dairesinden zaman zaman fotoğraf paylaşan oyuncunun lüks evi dikkatlerden kaçmadı. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...