Tgrt Haber

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'li diziden ilk kare geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 16:28 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 16:30
Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'li diziden ilk kare geldi

Başrolünde Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı Yarın Yokmuş Gibi dizisinden ilk kareler paylaşıldı.

Tuba Büyüküstün​ ve Halit Ergenç​, 6 yıl sonra yeni dizi için buluştu. Yeni diziden ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı. İki oyuncuya kısa sürede binlerce yorum yağdı. 

DİZİDEN İLK KARE YAYINLANDI

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün uzun bir aranın ardından Yarınlar Yokmuş Gibi dizisinde partner oldu. Tuba Büyüküstün televizyon ekranında son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alırken, Halit Ergenç ise  Babil dizisiyle ekranda yer aldı. İki oyuncu Yarınlar Yokmuş Gibi projesinde Gain için 4 bölümlük dizide başrolü paylaşacak.

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'li diziden ilk kare geldi

6 YIL SONRA İKİ OYUNCU BULUŞTU

Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç 6 yıl sonra “Yarın Yokmuş Gibi” adlı dizide başrolü paylaşıyor. 2017’de Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” adlı filmde oynayan ikilinin yeni dizisinin yapımcısı Saner Ayar’ın üstlendiği, CB Medya… 9 Aralık’ta sete çıkan “Yarın Yokmuş Gibi”yi Zeynep Günay yönetiyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...