Tgrt Haber

Tuğba Özay mezarlıkta sabahladı: Yanına gelene dek baş ucunda olacağım!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2023 11:08 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 11:27
Tuğba Özay mezarlıkta sabahladı: Yanına gelene dek baş ucunda olacağım!

Eski manken Tuğba Özay, babası İlhan Özay’ı cuma akşamı kaybetti. 68 yaşında hayata gözlerini yuman babası İlhan Özay’ın ani ölümüyle yıkıla Tuğba Özay, geceyi dün toprağa verilen babasının başında geçirdi.

Mankenlikten sonra şarkılığa geçen Tuğba Özay, baba acısıyla sarsıldı. KOAH hastalığına bağlı yaşadığı nefes darlığı sebebiyle yoğun bakımda tedavi gören İlhan Özay, cuma akşamı hayatını kaybetti. O sırada konserde olan Tuğba Özay, babasının ölüm haberini konser sonrası öğrendi. Baba acısıyla yıkılan ünlü isim, dün toprağa verilen babasının gece boyunca mezarı başındaydı.

"HEP YANINDA OLACAĞIM CANIM BABACIĞIM"

Tuğba Özay’ın babası, Şakirin Camii'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Babasına olan düşkünlüğünü sıklıkla dile getiren Tuğba Özay ise dün gece mezarın başında sabahladı. Mezar başındaki fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Özay, şu ifadeleri kullandı: "Hep yanında olacağım canım babacığım… İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim? Ne ilk gece ne bugün ne yarın... Ben hep senin başının ucunda olacağım. Ta ki yanına gelene dek. Geleceğim babacığım... Yanına da geleceğim… Alev alev üşümek nedir bana bunu öğrettin ya babacığım. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin. Kızın guguk..."

Tuğba Özay mezarlıkta sabahladı: Yanına gelene dek baş ucunda olacağım!

“HAYIRLI BİR EVLATSIN HELAL OLSUN SANA”

Tuğba Özay’ın paylaşımına eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, "Canım benim ya... Gece vakti babanı yalnız bırakmayan hayırlı bir evlatsın helal olsun sana nasıl bir sevgidir bu" yorumunu yaptı. Şarkıcı Nadide Sultan ise "Canım benim... Allah baba gibi babaların hepsini rahmetiyle kucaklasın. Ne kadar şanslısın bu kadar sevdiğin bir baban vardı hep de var olacak seninle. Allah sabırlar versin canım" paylaşımında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...