Tgrt Haber

Tülin Şahin ile eski eşi arasındaki kriz büyüyor: Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Haziran 2024 09:35 - Güncelleme : 03 Haziran 2024 09:40
Tülin Şahin ile eski eşi arasındaki kriz büyüyor: Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi

Ünlü sunucu ve model Tülin Şahin, 2019 yılında reklamcı Pedro de Noronha ile evlenmiş ve kızı Siena Leyla’yı dünyaya getirmişti. Ayrılan çiftin arasındaki gerilim ise her geçen gün artıyor.

Pedro de Noronha, ayrılığın ardından Tülin Şahin’in kendisine kızlarını göstermediğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. 2.5 yıl sonra kızı Siena Leyla’yı görmek isteyen Noronha, yaşadıklarını anlattı. 

TÜLİN ŞAHİN VE ESKİ EŞİ ARASINDAKİ KRİZ BÜYÜYOR 

İstanbul​'a kızını görmek için gelen Pedro de Noronha, Tülin Şahin'in kızlarını maske takarak buluşmaya getirdiğini öne sürerek,  "Bugün özel bir gündü, seni Ekim 2021’den bu yana ilk kez gördüm. Ne kadar büyümüşsün canım bebeğim. Acı tatlı bir gündü, çünkü annen seni görmeme rağmen yüzünü göremem için seni bir yüz maskesi ile getirmeye karar verdi… Nasıl göründüğünü hala bilmiyorum… ve senin maskeyi çıkarmana izin vermedi. Peki. Amaç buydu. Bu açıkça görülüyor." dedi. 

Tülin Şahin ile eski eşi arasındaki kriz büyüyor: Kızımı görüşmeye yüz maskesiyle getirdi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...