Tgrt Haber

Tüm yakınlarını bir kalemde silmişti! Seda Sayan’dan açıklama geldi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 09:30 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 10:22
Tüm yakınlarını bir kalemde silmişti! Seda Sayan’dan açıklama geldi

Önceki gün sosyal medya hesabından eşi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışındaki tüm yakınlarını ve arkadaşlarını takipten çıkaran Seda Sayan konuya açıklık getirdi.

Özel hayatıyla sıklıkla gündeme gelen ünlü sanatçı Seda Sayan​, sosyal medya hesabından yakın dostu Safiye Soyman​ dahil herkesi takipten çıkardı. Eşi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışındakileri bir kalemde silen Seda Sayan, bir mekan çıkışı konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yeni bir sosyal medyacı ile anlaştığını belirten Sayan, onun isteği üzerine böyle bir hamlede bulunduğunu ve kimseyle sorununun olmadığını bildirdi.

Yakınlarını bir kalemde silen Seda Sayan'dan açıklama

"YENİ SOSYAL MEDYACIM YÖNETİMİ ELE ALDI"

Dün akşam ünlü oyuncu Demet Özdemir ile bir mekanda buluşan ve 5 saat boyunca sohbet eden ünlü sanatçı Seda Sayan, çıkışta kendilerini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Özdemir ile uzun uzun sohbet ettiklerini ve kendisini çok beğendiğini söyleyen Sayan, Instagram'da herkesi silmesiyle ilgili açıklama yaptı. Basın mensuplarının "Yakın arkadaşınız Safiye Soyman dahil herkesi takipten çıkardınız" demesi üzerine konuya açıklık getiren Sayan, "Özellikle Safiye'yi çıkartmadım bizim aramıza nifak tohumu sokmayın. Takipçilerimi ben değil, yeni sosyal medyacım çıkardı. 'Bundan sonra yönetimi ben ele alıyorum, böyle olması gerekiyor' dedi. Öyle yaptı"şeklinde cevap verdi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...