Tgrt Haber

Turabi Survivor'dan ayrıldı, en yakın arkadaşı kadroya dahil oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 09:09 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 09:20
Turabi Survivor'dan ayrıldı, en yakın arkadaşı kadroya dahil oldu

Acun Ilıcalı, Survivor All Star’da yarışan Turabi’nin sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Konseyde açıklama yapan Ilıcalı, Hilmi Cem, Sema ve Avatar Atakan'ın yarışmaya dahil olduğunu duyurdu.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılan Turabi​ için konseyde açıklama yapan Ilıcalı, "Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor​ All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı. Yedekler yarışmaya dahil olan isimler ise Hilmi Cem, Sema ve Avatar Atakan oldu.

TURABİ YARIŞMADAN AYRILDI 

Ilıcalı, Turabi'nin yarışmadan yarılmasıyla ilgili, "Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star​'a devam edemeyeceğini söyledi." dedi.

Turabi Survivor'dan ayrıldı, en yakın arkadaşı kadroya dahil oldu - 1. Resim

3 İSİM KADRODA 

Ilıcalı Survivor'a eski yarışmacılarından Sema, Hilmi Cem ile Avatar Atakan'ın dahil olacağını da duyurdu. Ilıcalı, Avatar Atakan ve Hilmi Cem'in kırmızı takımda yarışacağını açıkladı.

Turabi Survivor'dan ayrıldı, en yakın arkadaşı kadroya dahil oldu - 2. Resim

Turabi Survivor'dan ayrıldı, en yakın arkadaşı kadroya dahil oldu - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...