Tgrt Haber

Türk sinemasının ustası Burak Özçivit’e ateş püskürdü: Kulağımın kılı kadar etkisi yok

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2022 10:26 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 11:10
Türk sinemasının ustası Burak Özçivit’e ateş püskürdü: Kulağımın kılı kadar etkisi yok

Yeşilçamın usta isimlerin Serdar Gökhan ekip olarak katıldıkları bir festivalde kendisine saygısızlık ettiği gerekçesiyle Burak Özçivit’i yerden yere vurdu. Usta oyuncu Burak Özçivit için "Kulağımın kılı kadar üzerimde etkisi yok" dedi.

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Özbekistan'da Uluslararası Taşkent Film Festivali’de Türk sineması​ için özel bir gece organize edildi. Festivale Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay​'ın törene katılan diğer Türk oyuncularla sahneye çıkmak istemediği iddia edildi.

"KULİSTEN 'BEN GELMEM' DİYE BAĞRIŞMALAR DUYDUM"

Türk sinemasının usta isimlerinden Serdar Gökhan festivalde yaşananlarla ilgili 2. Sayfa programına konuştu. Usta aktör, "12 oyuncu sahneye oturduk, programın devam etmesini bekledik. 2 boş sandalyeye o iki arkadaşın oturması lazım. Kulisten duyduğum sesler kadar "Ben gelmem, ben çıkmam" diye bağrışmalar duydum" dedi.

Türk sinemasının ustası Burak Özçivit’e ateş püskürdü: Kulağımın kılı kadar etkisi yok

"KULAĞIMIN KILI KADAR ETKİSİ YOK"

Burak Özçivit'i kıskandığı yönündeki haberlere çok kızan Serdar Gökhan "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok" dedi. Burak Özçivit'e ateş püsküren Serdar Gökhan, "İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin. Türkiye'yi temsilen gittiğimiz etkinlikte yanımıza oturma tenezzülünde bulunmadılar. İçeriden duyuyorum sesleri; oturduğumuz yer kulisin önü 'ben çıkmam' diye bağıran bir ses duyuyorum erkek sesi... Burak'tan başka kim olacak bir o vardı arkada" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...