Tgrt Haber

Türkan Şoray'dan takipçilerine 'sahte hesap' uyarısı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 17:21 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 17:21
Türkan Şoray'dan takipçilerine 'sahte hesap' uyarısı

Yeşilçam’ın usta ismi Türkan Şoray, adına açılan sahte X (Twitter) hesabından siyasi paylaşımlar yapılması üzerine harekete geçti.

Sanatçı Türkan Şoray​, adına açılan sahte X (Twitter) hesabından siyasi paylaşımlar yapılması üzerine instagram​ hesabından açıklama yaparak, "Benim Twitter​ hesabım yoktur.” dedi.

TÜRKAN ŞORAY TAKİPÇİLERİNİ UYARDI 

Sahte X (Twitter) hesabından paylaşım yapılması üzerine harekete geçe Türkan Şoray,  "Benim Twitter hesabım yoktur. Sadece resmi Instagram hesabım vardır” açıklamasını yaptı. Sahte hesap​, yapılan şikayetlerin üzerine kısa sürede askıya alındı.

Türkan Şoray'dan takipçilerine 'sahte hesap' uyarısı

SİYASİ MESAJ SONRASI USTA İSİM HAREKETE GEÇTİ 

Sahte hesaptan politik paylaşımlar yapılmaya başlaması üzerine Türkan Şoray harekete geçti.  Haber siteleri de Şoray’ın fotoğrafını kullanarak “Yeni yılda bir yenilik de ben yaptım ve Twitter hesabı açtım. Tek resmî hesabım budur. Atatürk’ümüzün yolunda modern, çağdaş ve refah bir ülke olmayı diliyorum. Herkese mutlu sağlıklı yeni yıllar” mesajını paylaştı. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...