Tgrt Haber

Tuvana Türkay, köpeğini kurtarmak için Boğaz’ın serin sularına atladı: Boğulsaydı vicdan azabından ölürdüm

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2023 11:52 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 12:24
Tuvana Türkay, köpeğini kurtarmak için Boğaz’ın serin sularına atladı: Boğulsaydı vicdan azabından ölürdüm

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay’ın bir süredir beraber yaşadığı iş insanı İzzet Antebi’yle sahiplendikleri yavru köpek, talihsiz bir kaza geçirdi. Oturdukları evin balkonundan denize düşen 3 aylık Yogi isimli köpeğin denizde çırpındığını gören Türkay ise onu kurtarmak için düşünmeden Boğaz'ın serin sularına atladı.

Oyunculuğunun yanına şarkıcılık da ekleyen Tuvana Türkay, 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl bitiren iş insanı İzzet Antebi ile bir süredir birlikte yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde 3 aylık bir yavru köpek sahiplenen ikilinin Yogi adını verdikleri köpekleri denize düştü. Köpeği Yogi'nin denizde çırpındığını gören Türkay ise kendini Boğaz​'ın serin sularına bıraktı. Soğukta denize atlayan Tuvana Türkay’ın hastalandığı öğrenildi.

"KÖPEĞİMİ GÖRMESEYDİM VİCDAN AZABINDAN ÖLÜRDÜM"

Bir haftadır soğuk algınlığı​ nedeniyle evde dinlenen ünlü oyuncu, yaşadığı korku dolu anları HT KULÜP Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı: "Yoginin oynaması için balkon kapısını açmıştım. Ben de televizyon izliyordum. İki dakika geçmedi sesi kesildi. Bir an panik oldum. Yavru köpek olduğu için yokluğu hemen hissediliyor. Denize açılan kapıya bir baktım yarım aralanmış. Kapalı olan kapının yarım aralandığını görünce dışarı fırladım. Denize bakınca onu ileri doğru yüzerken gördüm. Merdiven olmadığı için ev ayakkabılarımı çıkarıp direkt denize atladım. Elbiselerle denize atladığım için akıntıda biraz zorlandım. Denizin ortasından aldım ama merdiven olmadığı için karaya çıkamadım. Komşuların hiçbiri duymadı. Akıntıda fazla olduğu için olduğumuz yerde duramadık. En sonunda en yakın merdiven neredeyse oraya doğru yogiyi itmeye başladım. Bu şekilde merdivene ulaşarak kimin evi olmadığını bilmeyerek merdivene çıktım. 10 dakika çıktığım evin bahçesinde ağladım. Birini görüp bağırdım yardım istedim. Görmeseydim herhalde boğulurdu ben de vicdan azabından ölürdüm."

Tuvana Türkay, köpeğini kurtarmak için Boğaz’ın serin sularına atladı: Boğulsaydı vicdan azabından ölürdüm

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...