Tgrt Haber
Magazin - Magazin
7 saat 49 dakika önce

Serenay Sarıkaya'dan halay şov! Görenler şaştı kaldı

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu. Serenay Sarıkaya, jüri üyesi olduğu festivale tarzıyla damga vurdu. Hayranlarından tam not alan ünlü ismin after partide halay çektiği görüntüler ortaya çıktı. Sarıkaya'yı halayda görenler şaştı kaldı.
 - Sokakta 15 dakika bağırdı
8 saat 25 dakika önce

Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, gelinlikçiyi birbirine kattı! 15 dakika sokakta bağırdı

Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, Esenyurt’taki gelinlikçiyi birbirine kattı. Tartışma sokağa taşarken, Hülya Mizgin 15 dakika bağırdıktan sonra polisler eşliğinde karakola götürüldü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan fenomen Hülya Mizgin, “Bir anne ve kızı durduk yere bana hakaret etmeye başladılar " dedi.
Magazin - Magazin
9 saat 15 dakika önce

Sinan Akçıl'a otopark şoku: 10 yıl ödenmemiş dev borç davalık oldu

Şarkıcı Sinan Akçıl, yaklaşık 10 yıl ödenmeyen otopark ve çekici ücretleri nedeniyle dava edildi. Şirketin talep ettiği ücret dudak uçuklattı.
Magazin - Magazin
10 saat 10 dakika önce

Beren Saat'in yeni dizisinden ilk kare geldi! Yeni rolü merak konusu oldu

Beren Saat'in başrolünde yer aldığı Gizli Dolap dizisinin çekimleri başladı. Setten yayınlanan ilk karede Beren Saat'in tarzı beğeni yağmuruna tutuldu.
Magazin - Magazin
10 saat 29 dakika önce

Kiracısını çıkaramayan Demet Akalın isyan bayrağını çekti! Kiracısı evden çıkınca ilk ne yapacağını paylaştı

Kiracı ev sahibi anlaşmazlığı yaşayan bir isim de şarkıcı Demet Akalın oldu. Kiracısının 35 bin TL değerindeki evinde 5 bin TL'ye oturduğunu belirten Demet Akalın, son paylaşımında, ""Kiracıyı çıkartırsam 1 sene öğrenciyi bedava oturtacağım" dedi.
Magazin - Magazin
11 saat 17 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Kızıl Goncalar'ın etkisinden çıkamadı

Kızıl Goncalar dizisinde rol aldığı Affan karakteriyle beğeni toplayan Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, yeni sezonda Kızıl Goncalar dizisinin kadrosuna katıldı. Yeni rolüyle ilk kez kamera karşısına çıkan Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, "Kızıl Goncalar'daki rolünden çıkamamış" dedirtti.
Magazin - Magazin
11 saat 55 dakika önce

Serenay Sarıkaya yeni imajıyla Ajda Pekkan'a benzetildi! Film projesi tekrar gündeme geldi

Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olan oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kısaltan Serenay Sarıkaya'nın yeni imajı Ajda Pekkan'a benzetildi.
Magazin - Magazin
13 saat 9 dakika önce

Bahar dizisinin yönetmeni Bir Gece Masalı'na laf attı! İki dizinin savaşı şimdi başladı

Yeni sezonda dizilerin reyting savaşı başladı. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizisi olan Bahar'n bu sezonki rakibi Bir Gece Masalı dizisi oldu. Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt, yaptığı paylaşımla Bir Gece Masalı dizisine laf dokundurdu.
 - Tek tek terk ettiler
14 saat 1 dakika önce

Ajda Pekkan yuhalandı! Tek tek terk ettiler

Süperstar lakaplı şarkıcı Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro’da verdiği konsere çok geç çıkınca izleyenlerin yuhalama ve alkışlı protestosuna maruz kaldı. Birçok seyirci Pekkan sahneye çıktığında konser alanını terk ederken, usta sanatçının özrü de işe yaramadı.
Magazin - Magazin
29 Eylül 2024 - 22:13

Survivor'da tanışan Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi: Doğum günü detayı dikkat çekti

Survivor 2022 All Star'da birlikteliklerini yaşamaya başlayan Mert Öcal ve Sude Burcu çifti evlendi. Mert Öcal'ın evlilik teklifi yaptığı ve düğünlerini yaptıkları tarihteki doğum günü detayı da dikkatlerden kaçmadı.
Magazin - Magazin
29 Eylül 2024 - 19:58

Vedat Milor menemene kattığı şeyle yeni bir tartışmanın ateşini yaktı! Soğandan sonra ilgi çekti

Vedat Milor, menemen konusunda yeni bir konuyu gündeme taşıdı. Eşiyle yaptığı pazar kahvaltısını paylaşan Vedat Milor, menemene beyaz peynir ufaladıklarını söyleyerek yeni bir başlığı sosyal medyada sordu. 'Menemen beyaz peynirli mi olur peynirsiz mi?' diye sorarak dikkatleri çekti.
Magazin - Magazin
29 Eylül 2024 - 18:38

Hande Yener, Sezen Aksu'ya en merak edilen soruyu sordu! Hayranlarını heyecanlandıran cevap geldi

Sezen Aksu şarkılarını seslendirdiği bir konser veren Hande Yener konser sırasında duayen sanatçıyı arayarak en merak edilen soruyu sordu. Sezen Aksu'nun sahnelere ne zaman döneceğiyle ilgili soruya yanıtı heyecanlan uyandırdı.
 - Yalı Çapkını'nda flaş hamle
29 Eylül 2024 - 11:45

Yalı Çapkını dizisinden flaş hamle! Tüm dengeler değişti 

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını son bölüm sonrası gündemde kalmaya devam ediyor. Yeni sezonda Seyran ve Ferit’in ayrı olması seyirciyi çileden çıkartmıştı. Son olarak Yalı Çapkını’ndan tüm dengeleri değiştirecek flaş bir hamle geldi. Detaylar haberimizde… 
Magazin - Magazin
28 Eylül 2024 - 15:19

Yalı Çapkını kan kaybediyor! 27 Eylül reyting sonuçları belli oldu

27 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kötü Kan, Arka Sokaklar, MasterChef gibi birbirinden iddialı yapımlar arasında gerçekleşen reyting savaşında şampiyon belli oldu. Sonuçlara göre, son zamanlarda tepkilerin odak noktası haline gelen Yalı Çapkını’nın kan kaybetmeye devam ettiği görüldü. Peki, cuma akşamı en çok hangi dizi izlendi. İşte detaylar...
 - Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
28 Eylül 2024 - 12:56

Ahu Tuğba'ya veda: Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 1 Eylül'de hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba için ilk tören Beyoğlu Atlas Sineması'nda düzenlendi. Törende Tuğba'nın gözyaşlarına boğulan kızı Anjelik Calvin, "Koşulsuzca sinemayı seven, ülkesini seven bir kız çocuğu. Onun için buradayız. Annemi canımdan çok seviyorum” dedi. Tuğba'nın cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
 - Ünlü oyuncu kaza geçirdi!
28 Eylül 2024 - 10:46

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Apar topar ameliyata alındı

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Bingöl-Kiğı'da yamaçtan inerken düşen Taçbaş'ın ayak bileği iki yerinden kırıldı.
 - Şarkıcı Şimal'dan takipçilerine uyarı
28 Eylül 2024 - 10:20

Şarkıcı Şimal son halini paylaştı, takipçilerini uyardı: Bunu 2 kez yaşamış biri olarak söylüyorum

Hastalığı nükseden ve ışın tedavisi alan şarkıcı Şimal son halini paylaştı. Şarkıcı Şimal takipçilerine seslenerek baş ağrısı olanları uyardı. Hastalığı metastaz yapan Şimal, saçlarını kazıtmıştı.
Magazin - Magazin
28 Eylül 2024 - 01:48

Kadir İnanır, Hülya Avşar'ın hayatını kurtarmış: "Ucu görünüyor, derhal çıkarın" dedi!

Hülya Avşar, Kadir İnanır'ın hayatını kurtardığı anısını anlattı. Yabancı filminde birlikte rol alan Yeşilçam'ın iki ünlü isminin sette bir kaza atlattığı ortaya çıktı. Kadir İnanır'ın müdahalesi sayesinde Hülya Avşar'ın hayatı kurtulmuş.
Magazin - Magazin
27 Eylül 2024 - 23:56

Kızılcık Şerbeti’nden fenomenlere olay gönderme: Hayat bedava oluyor!

Kızılcık Şerbeti 69. bölüm yine milyonları Show TV ekranlarına kilitledi. Yalı Çapkını ile reyting mücadelesi veren Kızılcık Şerbeti son bölümde dikkat çeken bir olay yaşandı. Sürekli gündem olan dizide bu kez de fenomenlere gönderme yapıldı. Detaylar haberimizde… 
Magazin - Magazin
27 Eylül 2024 - 17:31

Ünlülerin evleri yok artık dedirtiyor! Sadece dekorasyonuna milyonlar harcadılar

Ünlülerin evleri birçok kesim tarafından merak ediliyor. Dekorasyona milyonlar harcayan ünlüler, zaman zaman evlerinde fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. Son dönemde lüks evleriyle dikkat çeken ünlü isimleri listeledik. Yazın tatil yapamayıp evlerinin dekorasyonuyla uğraşan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, Anıl Altan ile Pelin Akil 4 katlı lüks villasından kareleri sizler için listeledik.
Sona Git