Tgrt Haber

Üç Kız Kardeş Dizisi’nin 'Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir, nereli kaç yaşında?

21 Şubat 2022 17:23 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 17:31
Üç Kız Kardeş Dizisi yarın akşam ekranlarda izleyici karşısında olacak

Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken oyuncuları da araştırılmaya başlandı. İlk bölümü yarın yayınlanacak olan dizinin konusu ise dikkat çekici. İlk bölüm fragmanı yayınlanan dizi Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. İclal Aydın’ın çok satan romanından esinlenerek çekilen filmin oyuncuları da şimdiden merak ediliyor. Peki dizide Mine rolünü canlandıracak oyuncu kim? Üç Kız Kardeş dizisinin Mine’si Nazlı Senem Ünal kimdir? Nazlı Senem Ünal nereli, kaç yaşında? İşte Nazlı Senem Ünal hakkında merak edilenler…

Üç Kız Kardeş Dizisi yarın akşam ekranlarda izleyici karşısında olacak

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Üç Kız Kardeş dizisi yarın akşam seyirciyle buluşacak. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı eserin konusu ve oyuncuları ise şimdiden merak ediliyor. Son dönemde çoğu dizinin reytinge kurban gitmesinin ardından yeni başlayacak bu dizinin seyirci tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise şimdiden merak ediliyor. Dizinin başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin yayınlanmasına sayılı saatler kala dizinin oyuncu kadrosu merak edilen konulardan birisi. Peki Üç Kız Kardeş dizisinin Mine’si Nazlı Senem Ünal kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Nazlı Senem Ünal hakkında merak edilen detaylar…

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Üç Kız Kardeş dizisi İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlandı. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin yapımcılığını Süreç film üstleniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi ilk bölüm fragmanının ardından büyük ses getirdi. Pek çok kişi dizinin oyuncularını araştırmaya başladı.

Üç Kız Kardeş Dizisi’nin 'Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir, nereli kaç yaşında?

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak.

Şubat ayında yayınlanacak olan dizide birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi konu alınacak. Dizinin çekimleri Ayvalık’ta başlamış durumda. Dizide İclal Aydın ise kızların annesini oynayacak.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN 'MİNE'Sİ NAZLI SENEM ÜNAL KİMDİR?

Üç Kız Kardeş Dizisi’nin 'Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir, nereli kaç yaşında?

Nazlı Senem Ünal 22 Mayıs 1991 Bursa doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri alan Nazlı Senem Ünal ilk oyunculuk deneyimini Üzgünüm Leyla dizisi ile yaşamıştır. Nazlı Senem Ünal daha önce Tat Ketçap Vakıfbank ve Lenovo gibi firmaların reklamlarında yer almıştır.

Nazlı Senem Ünal, Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak da oyuncu olarak yer almış aynı zamanda Aykut Enişte ve Organize İsler: Sazan Sarmalı filminde beyaz perdede yer almıştır.

NAZLI SENEM ÜNAL HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

  • Üç Kız Kardeş (TV Dizisi 2022)
  • Saklı (Müge, TV Dizisi 2021)
  • Menajerimi Ara (Jülide, TV Dizisi 2020)
  • Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak (TV Dizisi 2019-2020)
  • Aykut Enişte (Sinema Filmi 2020
  • Organize İşler: Sazan Sarmalı (Cetvel, Sinema Filmi 2019)
  • Hızır Ekip (Burcu, TV Dizisi 2013)
  • Üzgünüm Leyla (TV Dizisi 2000)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...