Tgrt Haber

Uçağa binme yasağı alan Şırdancı Mehmet isyan etti!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Haziran 2023 00:00 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 00:09

Geçtiğimiz günlerde THY'nin İstanbul- Gaziantep seferini yapan uçağında çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan Şırdancı Mehmet, kara listeye alınmasına tepki gösterdi. 6 ay boyunca THY'den bilet alamayacak olan Mehmet Sur, "Hiç uyarı yapmadan ceza vermeleri beni üzdü. Ben şırdanla meşhur oldum, her yerde yiyorum" dedi. 

MasterChef Türkiye​ ile adını duyuran ve Şırdancı Mehmet olarak tanınan Mehmet Sur, 15 Haziran'da THY​'ye ait uçakla İstanbul'dan Gaziantep​'e gitti. Uçuş esnasında ikram edilen yemekleri beğenmeyen Sur, göğsünden çıkardığı şırdanı yedi. Türk Hava Yolları, o anları Instagram hesabından yayınlayan Sur'u kara listeye alarak 6 ay bilet satmama kararı aldı. 

Ekran Haber'e konuşan Şırdancı Mehmet, verilen cezaya isyan etti. "Ben her yerde şırdan yerim" diyen Mehmet Sur, "Ben şırdan üzerinden meşhurum. Şırdan üzerinden tanındığım için o gün uçuşumu yaptım, canım şırdanı istedi. Ben iş yerimden şırdanı aldım, götürdüm business uçarken şırdanımı da aldım yedim" ifadelerini kullandı. 

"MİZAH OLSUN DİYE YAPTIM"

Sur, şırdanı göğsünden çıkarmasına yönelik gelen eleştirilere ise, "Ben orada bir espiri olsun diye, bir mizah olsun diye yaptım. Ama THY bana 6 ay ceza vermiş, keşke vermeseydi. Verdiği cezaya saygı duyuyorum, uyarı yapsaydılar. Hiç uyarı yapmadan bana ceza vermeleri beni üzdü. Ben cezayı haketmedim" diyerek cevap verdi. 

ŞIRDANCI MEHMET KİMDİR?

Masterchef yarışmasında tanınan Mehmet Sur, kendi restoranında çektiği şırdan videoları nedeniyle "Şırdancı Mehmet" olarak ünlendi.  

MasterChef eski yarışmacısı Mehmet Sur, 1979 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan Sur, evli ve iki çocuk babası. 

MasterChef 2018 sezonunda yarışan Mehmet Sur, İstanbul'da yaşıyor. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restoranlarda komilik yaparak mesleğe başyalan eski yarışmacı, et konularında uzman ve kendisini şırdan ustası olarak tanımlıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...