Tgrt Haber

Üçüncü kez aynı projede yer alan Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç’i ilk kez böyle göreceksiniz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 16:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 16:57
Üçüncü kez aynı projede yer alan Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç’i ilk kez böyle göreceksiniz

Yarın Yokmuş Gibi dizisinde birlikte rol alan Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün, konuk olduğu programda birbirine övgüler dizdi. Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün için “Muhteşem bir partner” derken, Tuba Büyüksüstün ise Halit Ergenç için, "güvenebildim ve sırtımı yaslayabildim.” dedi.

Daha önce İstanbul Kırmızısı, Babam ve Oğlum gibi yapımlarda birlikte rol alan Tuba Büyüküstün​ ile Halit Ergenç​ samimi açıklamalarda bulundu. Son olarak Yarın Yokmuş Gibi dizisinde rol alan iki isim, deneyimli bir gazeteciyle genç bir oyuncunun hikayesini anlatıyor.

"ÇOK İYİ BİR PARTNER"

Birsen Altuntaş’ın youtube​ kanalına konuk olan iki oyuncudan Halit Ergenç, rol arkadaşı Tuba Büyüküstün ile çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyerek, “Beraber o kadar güzel bir alışverişimiz oldu ki… Biz sanki ilk defa tanışıp beraber çalışıyormuşuz gibi hissettik her defasında… Gerçekten çok iyi bir partner… Bütün sahnelerde birçok duyguyu ele alıp çalışıp tekrar bir sürü şeyi ortaya çıkardık ve pırıl pırıl parlıyor Tuba gerçekten…” sözleriyle güzel oyuncuyu övgü yağdırdı.

Üçüncü kez aynı projede yer alan Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç’i ilk kez böyle göreceksiniz - 1. Resim

"GERÇEKTEN GÜVENEBİLDİM"

Halit Ergenç’i tek bir kelimeyle tanımlayamayacağını söyleyen Tuba Büyüküstün, “Halit gerçekten anın içinde kendini sahnede doğru noktada bulana kadar gerçekten kafası durmayan bir oyuncu ve o da aslında müthiş bir rahatlık veriyor bana… Çünkü hiçbir zaman ‘Hadi bu da tamam böyle olsun’ diyen bir oyuncu değil. Ben de öyle olmadığım için o noktada gerçekten güvenebildim ve sırtımı yaslayabildim.” dedi.

Üçüncü kez aynı projede yer alan Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç’i ilk kez böyle göreceksiniz - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...