Tgrt Haber

Estetiğin dozunu fazla kaçırdı! Ufak Tefek Cinayetler’in Yıldız’ı son haliyle şoke etti…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Temmuz 2023 09:24 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 09:41
Estetiğin dozunu fazla kaçırdı! Ufak Tefek Cinayetler’in Yıldız’ı son haliyle şoke etti…

2017’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle adını duyuran Tülin Ece, son haliyle sevenlerini şaşırttı. Yüzüne çeşitli estetik işlemleri yaptığı gözlemlenen Ece’yi görenler “Eski halinden eser kalmamış” yorumunda bulundu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle adını duyuran sonrasında Sefirin Kızı, Evlilik hakkında Her Şey gibi dizilerle tanınan Tülin Ece, imaj değişikliğine gidip sarışın oldu. Estetik​ operasyonlar yaptırdığı da gözlemlenen oyuncunun son hali sevenleri tarafından eleştirildi. Estetiğin dozunu kaçıran oyuncu değişimiyle şoke etti. 

Estetiğin dozunu fazla kaçırdı! Ufak Tefek Cinayetler’in Yıldız’ı son haliyle şoke etti…

SARIŞIN OLDU

Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Duygu Sarışın'ın olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Aslıhan Gürbüz'ün gençliğini canlandıran Tülin Ece değişimiyle gündem oldu. Güzel oyuncun estetiklerden sonra eski halinden eser kalmadı.

Sefirin Kızı, Ufak Tefek Cinayetler, Bir Peri Masalı gibi dizilerde rol alan Tülin Ece, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu. Şimdilerde sarışın olan ve değişimiyle herkesi şaşırtan güzel oyuncunun son hali ise beğenilmedi.

Estetikle bir hayli değişen güzel oyucunun eski halinden eser yok. İşte Tülün Ece'nin son hali. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...