Tgrt Haber

Ufuk Özkan sahalara döndü! Setten paylaştığı kare takipçilerini sevindirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Ağustos 2023 11:09 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 11:44
Ufuk Özkan sahalara döndü! Setten paylaştığı kare takipçilerini sevindirdi

Siroz hastalığıyla mücadele eden oyuncu Ufuk Özkan, tedavi sonucuna göre organ nakline gerek bile kalmadan hastaneden taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Setlere geri dönen Özkan, usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile karesini paylaşarak, takipçilerini sevindirdi.

“Benim Güzel Ailem” dizisiyle anlaşan Ufuk Özkan, sete çıktı. Setten karelerini sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, sağlığına kavuşmuş görüntüsüyle takipçilerini mutlu etti. Özkan, Yelda Gürkan‘ın yaptığı dizinin 8. bölümünde kadroya dahil olacak.

UFUK ÖZKAN'DAN SETTE İLK FOTOĞRAF 

Tedavisinin ardından yeni bir diziyle anlaşan Ufuk Özkan, sete çıktı.Sosyal medya hesabından sette çektirdiği kareleri paylaşan Özkan; "Hokus pokus sürpriz" notunu düştü. Sağlıklı görüntüsüyle takipçilerini oldukça mutlu eden oyuncu,  dizinin başrol oyuncusu Erdal Özyağcılar'la da sette çektirdiği fotoğrafları yayınladı. Özyağcılar; "Ufukcuğum hoş geldin sefalar getirdin" ifadelerini kullandı.

Ufuk Özkan sahalara döndü! Setten paylaştığı kare takipçilerini sevindirdi

UFUK ÖZKAN SAĞLIĞINA KAVUŞTUĞUNU BÖYLE DUYURMUŞTU

Ufuk Özkan sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Günaydın. Hastanede 15'inci gün. Arayan, soran, dua eden, sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler... Şükür, ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz. O zaman güzel haberi vereyim. Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla devam. En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye güldürmeye devam. Hepinize, ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim sarılmak istiyorum. Desteğiniz paha biçilmez. İyi ki... Sevenlerime, hep güler yüzlü samimi hemşirelere, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet ağabeyime, diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime, odamı her gün resmen kırklayan Zeynep ablama ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun." dedi. 

Ufuk Özkan sahalara döndü! Setten paylaştığı kare takipçilerini sevindirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​'ya da teşekkür eden Ufuk Özkan, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca beyefendiye güç ve güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim. Prof. Dr. Murat Dayangaç ile Prof. Dr. Onur Yaprak hocalarıma artık dostlarıma diyorum çok teşekkür ediyorum. (Canlar böle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum. Tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor) ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum daha uzun yıllar buralardayım. Sevgiler.   " açıklamasıyla sevenlerine güzel haberi vermişti. 

 
Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...