Tgrt Haber

Ufuk Özkan sevenlerini üzdü… Organ nakli için başvuruda bulundu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2023 08:05 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 12:05
Ufuk Özkan sevenlerini üzdü… Organ nakli için başvuruda bulundu!

Son dakika haberi: 48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Bağışıklık sisteminin çöktüğü öğrenilen oyuncu ayrıca organ nakli için başvuruda bulundu.

“Geniş Aile”, “Zengin Kız Fakir Fakir Oğlan” ve  “Emret Komutanım” gibi dizilerdeki başarılı performansı ile hafızalara kazınan 48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Uzun süredir sağlık sorunları​ geçiren Özkan karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli​ başvurusu yaptığı ifade edildi.

Sağlığı ile ilgili çıkan haberlere ilişkin yorumlarda bulunan Özkan, karaciğeri ile ilgili bir süredir problem yaşadığını ifade ederken organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı uzman doktorlar tarafından durumunun gözlem altında kontrollerinin yapıldığını söyledi. “Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm” diyen ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı;

“EN KISA ZAMANDA KARŞINIZDA OLACAĞIM”

Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah'ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (ağabeyiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

17 KİLO VERMİŞTİ

Ufuk Özkan canlandıracağı rol için sıkı bir diyete başladı ve tamı tamına 17 kilo verdi. Özkan, verdiği fazla kiloların nedeninin ise yanlış bir diyet programı olduğunu kaydetti. Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Hollywod diyetiyle önceleri 5-6 kilo verip amacına ulaştı. Fakat daha sonra vücuduna oldukça zarar veren bu diyet sebebiyle bağışıklık sistemi çöktü.

Ufuk Özkan canlandıracağı rol için sıkı bir diyete başladı ve tamı tamına 17 kilo verdi.

HOLLYWOOD DİYETİ NEDİR?

Ünlülerin uyguladığı Hollywood diyeti, 1 ayda 12 ile 16 kilo arasında zayıflamayı amaçlamaktadır. Madonna, Catherine Zeta Jones, Carmen Electra ve Sharon Stone gibi ünlüler Hollywood diyetini tercih etti. Diyete 1 ay devam edenler 12 ila 16 kilo arasında zayıflayabiliyor. Diyetin temel amacı sıvı alma üzerine. Haftanın 2 günü peş peşe sadece meyve suyu içilmesi isteniyor. Ayrıca günde en az 8 bardak da su tüketiliyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Müzeyyen 15 Temmuz 2023 00:52

Çok geçmiş olsun Allah herkese şifa versin duvarlarım seninle

E E14 Temmuz 2023 18:47

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN GEÇMİŞ OLSUN

N.E14 Temmuz 2023 15:52

Allah acil şifalar versin inşallah bir önce iyi olur çok usta oyuncu

Nazan demiray14 Temmuz 2023 14:47

Sizi çok seviyoruz ve dualarimizdasiniz .Allah şifalarin en büyüğünü versin .

Diyarbakırlı13 Temmuz 2023 20:42

Allah sağlık sıhhat versin, dualarımız seninle. Allah’ın izniyle inşallah yakın zamanda yine ekranların gülen yüzü olmaya devam edeceksin

Jilsu13 Temmuz 2023 17:35

Allah şifasını versin

Sonraki Haber Yükleniyor...