Tgrt Haber

Ufuk Özkan’ın kardeşinden yürek dağlayan sözler! “Lütfen paylaşalım” diyerek seslendi…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
14 Temmuz 2023 11:29 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 11:34

Siroz ile mücadele eden ünlü oyuncu Ufuk Özkan’ın kardeşi Umut Özkan duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Ağabeyinin tedavisi için yardım isteyen kardeş Özkan “Lütfen paylaşalım” diyerek seslendi. 

Geniş Aile dizisindeki “Cevahir” karakteri ile milyonların kalbini kazanan Ufuk Özkan ciddi bir rahatsızlığının pençesinde. Hakkında çıkan sağlık sorunları iddialarını doğrulayan ünlü oyuncu yer alacağı bir proje için sıkı bir diyet olarak bilenen “Hollywood Diyeti” uyguladı. Bu durum ünlü oyuncunun sağlığını bozdu ve bağışıklık sistemi çöktü.

KARACİĞERİ İFLAS ETTİ

Vücudu oldukça zarar gören Ufuk Özkan 17 kilo verdi ve karaciğerleri iflas etti. Doktora başvuran ünlü oyuncunun siroz hastası olduğu öğrenildi. Hastalığın üçüncü evresinde olan ve 12 ay içinde karaciğer nakli​ olması gereken Özkan, aldığı haberle yıkıldı. Yakın dostları tarafından sevgi çemberine alınan Özkan'ın nakil için sıraya girdiği belirtildi.

KARDEŞİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM…

Ufuk Özkan'ın sevenlerini üzen paylaşımının ardından bir paylaşım da kardeşi Umut Özkan'dan geldi. Umut Özkan, ağabeyinin durumu ile ilgili sosyal medyadan hesabından ifadelere yer verdi:

Canım abiciğim benim, inşallah bulacağız nakli ve sağlığına kavuşup tekrardan sevenlerinle birlikte olacaksın. Yüzündeki gülümseme hiç solmasın. Şu dönem herkesin desteğine ihtiyacımız var. Lütfen paylaşalım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Funda16 Temmuz 2023 01:33

Allahım sıfalar versin inşaallah

Sonraki Haber Yükleniyor...