Tgrt Haber

Ukraynalı kadınlarla ilgili yapılan paylaşımlara Songül Öden'den sert tepki

25 Şubat 2022 10:21 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 10:44
Ukraynalı kadınlarla ilgili yapılan paylaşımlara Songül Öden'den sert tepki

Sosyal medya üzerinden Ukraynalı kadınlarla ilgili yapılan utanç verici paylaşımlara ünlü oyuncu Songül Öden çok sert tepki gösterdi. Öden, "Kadının bedeni üzerinden gündem oluşturmanızdan utanç duyuyoruz" dedi.

Vladimir Putin'in 24 Şubat’ın ilk saatlerinde verdiği emir ile Rusya-Ukrayna savaşı başladı. İlk saldırılardan sonra birçok Ukraynalı kadın, çocuk, yaşlı ve erkek yaşadıkları şehri terk etmeye başladı.

Savaştan kaçan Ukraynalı kadınlar için sosyal medyada utanç verici paylaşımlara ünlü oyuncu Songül Öden çok sert tepki gösterdi.

Bazı Twitter kullanıcıların ‘Ukraynalı kadın mültecileri kabul ederim’ sözleri Songül Öden’i çileden çıkardı. Öden, yapılan paylaşımlara sessiz kalmadı ve çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öden; "Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim, şakalarınızı alıp defolun. Bu espiri yapma telaşınız tiksinti verici...

"DÜŞÜN KADINLARIN YAKASINDAN"

Düşün kadınların yakasından... Savaşın en kırılgan gruplarından biri olan kadının bedeni üzerinden gündem oluşturmanızdan utanç duyuyoruz" diyerek tepki gösterdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...