Tgrt Haber

Ünlü aktör David Soul hayatını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Ocak 2024 13:18 - Güncelleme : 06 Ocak 2024 13:19
Ünlü aktör David Soul hayatını kaybetti

Sarı Gül dizisiyle ünlenen ünlü aktör David Soul, 80 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberini duyuran eşi Helen Snell, “Dünyada pek çok olağanüstü yeteneği paylaştı.” dedi.

80’li yıllarda yayınlanan Sarı Gül (Yellow Rose), Starsky ve Hutch dizilerinde rol alan David Soul, dün 80 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü aktör, Türkiye'de 1980'lerde  ve yayınlanan Sarı Gül dizisiyle tanındı. Oyuncu​ aynı zamanda şarkıcı yönüyle de biliniyordu.

EŞİ ÖLÜM HABERİNİ DUYURDU 

Oyuncunun ölüm haberini duyuran eşi Helen Snell, yaptığı açıklamada "Sevgili bir koca, baba, büyükbaba ve erkek kardeş olan David Soul, sevgi dolu ailesinin yanında verdiği yiğit yaşam mücadelesinin ardından dün hayatını kaybetti. Oyuncu, şarkıcı, hikaye anlatıcısı ve sevgili dost olarak dünyada pek çok olağanüstü yeteneği paylaştı. Gülümsemesi, kahkahası ve hayata olan tutkusu, hayatına dokunduğu birçok kişi tarafından hatırlanacak" ifadelerini kullandı.

Ünlü aktör David Soul hayatını kaybetti

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...