Tgrt Haber

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma alındı: Sürünerek ambulans çağırdı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2022 09:11 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 09:31
Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma alındı: Sürünerek ambulans çağırdı

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak dün gece kanama geçirmesi nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Sürünerek ambulans çağırdığını belirten Mehmet Yüzüak, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Gazeteci Olcay Ünal Sert'in haberine göre söz yazarı Mehmet Yüzüak dün gece saat 02.00 civarında kanama geçirerek acil olarak hastaneye kaldırıldı​. Midesinden ve karaciğerinden tetkikler yapılan Yüzüak'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Henüz teşhis konulmadığı için kanamanın nedeni bilinmiyor.

Ünlü besteci Mehmet Yüzüak yoğun bakıma alındı: Sürünerek ambulans çağırdı

“DUALARINIZI BEKLİYORUM”

Mehmet Yüzüak, "Yataktan kalktım sürünerekten gece ambulans çağırdım, bütün yerler kan revan içinde kaldı. Ambulans Allah'tan 3 dakikada geldi, evim yakın ya hemen beni hastaneye kaldırdılar, yoğun bakıma aldılar gece, sabaha kadar uğraştılar. Bütün Doktorlar uğraştı, hâlâ iç organlarımdan neden kaynaklandığını araştırıyorlar. Allah razı olsun devletimden. Bu kadar mı hastane temiz olur, bu kadar mı doktorlar iyi olur. Ne olur doktorları şikâyet etmeyelim, doktorları sevelim, ne olur." dedi. Kanamanın nedeninin henüz bilinmediğini belirten Yüzüak; "Mideme 3 tane bant takıldı kanların durması için. Tetkiklerin ardından kanamanın neden olduğu ortaya çıkacak. Dualarınızı bekliyorum, herhalde beni birkaç gün bırakmayacaklar." şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...