Tgrt Haber

Ünlü dizi reytinglere yenildi: Final tarihi de belirlendi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2022 09:31 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 10:00
Ünlü dizi reytinglere yenildi: Final tarihi de belirlendi

Yılın iddialı yapımları arasında gösterilerek beklentiyi yükselten Kusursuz Kiracı dizisi reytinglere yenildi. Farklı konusuyla dikkat çeken dizi hayranlarını üzdü. 4 bölümdür yayında olan dizi 2 bölüm sonra ekranlara veda ediyor.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz​, Serkay Tütüncü​, Melisa Döngel ve Bennu Yıldırımlar​'ın paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisi, 30 Ağustos 2022'de yayın hayatına başladı. 4 bölümdür devam eden dizinin finali sonraki hafta olacak. MF Yapım imzalı dizinin reyting sonuçları da düşük çıkınca erken final kararı alındı.

REYTİNG YARIŞINI KAYBETTİ

Fox TV’de yayınlanan MF Yapım imzalı dizi 30 Ağustos’ta başladığı yayınla ekranlara gelmişti. Küçük bir hayran kitlesi oluşturan dizi beklenen performansı gösteremedi. Reyting sonuçları da çok düşük çıkan dizi erken final kararı aldı. Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan proje 6. bölümle ekrana veda edecek.

Ünlü dizi reytinglere yenildi: Final tarihi de belirlendi

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Mona bir sabah işe gitmek üzere evden çıkarken uzun süredir çekişmeli olduğu ev sahibiyle kavga eder. İşe vardığında, dün gece şehirde bir süredir olduğu gibi yine bir ev kundaklaması vakası yaşandığını öğrenir ve habere gönderilir. Olay yerinde rakip haber sitesinin muhabiri olan Yakup'la tanışır. Zıt karakterlere sahip Yakup ve Mona, mesai boyunca hemen her konuda ters düşseler de birbirlerinden hoşlanırlar.

Ancak aynı gün içinde Mona'nın evsiz kalmasıyla Yakup bir teklifte bulunur: Kendisi yurtdışındayken ölen dedesinden kalan bir apartman dairesi vardır. Garip bir mimariyle ikiye bölünen daire, iki ayrı kişi tarafından kullanılmaya müsaittir. Yakup Mona'ya eğer isterse evin diğer yarısını kendisine kiralayabileceğini söyler. Mona pek istekli olmasa da şimdilik daha iyi bir çözümü olmadığından teklifi kabul eder. Mona eve taşınırken apartman komşularıyla da yavaş yavaş tanışmaya ve bu apartman sakinlerinin içlerindeki sırrı çözmeye başlar.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...