Tgrt Haber

Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

16 Nisan 2022 12:32 - Güncelleme : 16 Nisan 2022 12:45
Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

Milyonların tanıdığı ünlü mimar Selim Yuhay, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Hanım ile dünyaevine girdi.

Uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen 'Evim Şahane' programı ile tanınan Selim Yuhay, Burcu Hanım ile mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Ünlü mimar, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

"VE BİZ EVLENDİK"

Eşiyle birlikte objektif karşısına geçen Yuhay, "Ve biz evlendik. Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kiminle yaşadığınız" açıklamasını yaptı.

Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

SELİM YUHAY'IN SUNDUĞU PROGRAMLAR

Selim Yuhay'ın sunduğu 'Evim Şahane' programı 2012 yılında yayın hayatına başlamış, 19 Ağustos 2015 tarihinde yayından kaldırmıştı. 2016 yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri dönen Yuhay'ın programının ömrü kısa sürmüştü.

Ünlü sunucu daha sonra ise 2021 yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başlamış ancak program 23. bölümde yayından kaldırılmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...