Tgrt Haber

Ünlü model Kabe’de Müslüman oldu: Hayatımın en mutlu günü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2022 11:18 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 11:30
Ünlü model Kabe’de Müslüman oldu: Hayatımın en mutlu günü!

Fransa’nın ünlü modeli Marine el Himer, sosyal medya hesabından Kâbe’de kelime-i şehadet getirerek Müslüman olduğunu açıkladı. Kabe'deki fotoğraflarını sevenleriyle paylaşan ünlü model, "Bu anlar hayatımın en mutlu gününü gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Fransız model Marine el Himer, resmi Instagram hesabından Kâbe’nin önünde çektiği fotoğrafını ve bir camide kelime-i şehadet getirdiği anlara ilişkin fotoğrafları ve videoyu paylaştı. Himer’e sosyal medya hesabından takipçileri çok sayıda tebrik ve takdir mesajı gönderdi.

“BU ANLAR HAYATIMIN EN MUTLU GÜNÜNÜ GÖSTERİYOR”

Kabe’deki paylaşımlarından birkaç ay önce Müslüman​ olduğunu açıklayan El Himer, Kabe​'nin önündeki çektiği fotoğraflarda, "Bu anlar hayatımın en mutlu gününü gösteriyor. Tam o anda yaşadığım mutluluğun ve duyguların yoğunluğunu ifade edecek kadar güçlü bir kelime yok. Bu manevi yolculuk, bana rehberlik etmeye devam edecek. Desteğiniz için size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Hepinize çok teşekkürler" ifadelerini kullandı. El Himer, başka bir dine geçmenin utanılacak bir şey olmadığını, herkesin özgürce hareket edebilmesinin temel bir hak olduğunu dile getirdi.

Ünlü model Kabe’de Müslüman oldu: Hayatımın en mutlu günü!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...