Tgrt Haber

Ünlü oyuncu İlker Aksum muradına erdi! İşte nikahtan ilk kareler…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 10:55 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 11:41
Ünlü oyuncu İlker Aksum muradına erdi! İşte nikahtan ilk kareler…

Ünlü oyuncu İlker Aksum, iki yıldır görüştüğü Dilay Ekmekçioğlu ile dün Harbiye Orduevi’nde nikah masasına oturdu. İşte düğününden kareler...

Birçok projede rol alan başarılı oyuncu İlker Aksum, iki yıldır birlikte olduğu tiyatrocu Dilay Ekmekçioğlu ile dünya evine girdi. 52 yaşındaki İlker Aksum, Dilay Ekmekçioğlu ile Harbiye Orduevi'nde nikah masasına oturdu.

ESKİ MODEL GELİN ARABASI

Çiftin nikah törenine dair fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. İlker Aksum, ilk evliliğini 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Belgin Erdoğan ile yapmıştı. Aksum ile Erdoğan, 2012 yılında boşanmıştı. Aksum'un mutluluğu gözlerinden okunurken davetlilerle eğlenceli dakikalar yaşandı. İlker Aksum'un düğün aracını eski model seçmesi dikkat çekti. 

Ünlü oyuncu İlker Aksum muradına erdi! İşte nikahtan ilk kareler…

Ünlü oyuncu İlker Aksum muradına erdi! İşte nikahtan ilk kareler…

İLKER AKSUM HAKKINDA

1971’de Isparta’da doğan İlker Aksum, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarından mezun oldu. 1994 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı ve ilk profesyonel rolü ise ‘’Hamlet’’ oyununda Ophelia karakteridir. Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nda kısa bir süre çalıştıktan sonra “Sır Dosyası” dizisinde bir bölüm yer aldı. Bu sayede Taylan Biraderler ile tanışarak, kısa süre içinde “Çarli” dizisinin Afakan Dayı’sı oldu. 2006’da ilk sinema filmi olan, ‘’Küçük Kıyamet’’ ile 28. SİYAD Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü elde etti. Ardından “Birimiz İkimiz İçin” adlı yarışma programını sundu. “Bizim Büyük Çaresizliğimiz” adlı filmde ilk kez başrol oldu. 1998 yılında çekilen Akabinde, ‘’Yabancı Damat’’ dizisinde oynadığı ‘Ruşen’ rolüyle tanındı. ‘’Yabancı Damat’’dan sonra ise ‘’Kara Yılan’’ dizisinde işglaci Fransız komutanı canlandırdı.

Engin Günaydın, Binnur Kaya, Timuçin Esen, Olgun Şimşek ve Taylanlar ile çok yakın arkadaş olan İlker Aksum, 07 Ekim 2012 tarihinde yapılan 49’uncu Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin sunuculuğunu İclal Aydın ile birlikte üstlendi. ‘’Kötü Yol’’ ve ‘’20 Dakika’’ adlı dizilerde oynadı. Son olarak 8 Şubat 2013 tarihinde seyirciyle buluşan ‘’Mutlu Aile Defteri’’ filminde performans sergiledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...