Tgrt Haber

Ünlü oyuncu Penélope Cruz çocuklarına telefon bile vermiyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 16:29 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 16:30
Ünlü oyuncu Penélope Cruz çocuklarına telefon bile vermiyor

İspanyol oyuncu Penelope Cruz, sosyal medyanın çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerine değinirken, kendi çocuklarının telefonu dahi olmadığını açıkladı.

10 yaşında bir kızı ve Leo isimli 12 yaşında bir oğlu olan Cruz, çocuklarını teknolojinin tehlikelerinden korumaya çalıştığını söyleyerek, onların sosyal medyada olmadıklarını ve telefonları bile olmadığını anlattı.

"GENÇLER ÜZERİNDE ACIMASIZ BİR DENEY"

Elle'ye verdiği bir röportajda, Cruz, "Manipüle edilmek çok kolay, özellikle de hâlâ gelişmekte olan bir beyniniz varsa. Peki bunun bedelini kim ödüyor? 25 yaşında BlackBerry'nin nasıl çalıştığını öğrenen bizim neslimiz değil. Ancak bu çocuklar​ ve gençler üzerinde acımasız bir deney" dedi.

Ünlü oyuncu Penélope Cruz çocuklarına telefon bile vermiyor

Çocuklarının mahremiyetine önem verdiğini anlatan oyuncu, "Kamuya daha açık bir işe sahip olup olmayacaklarına karar vermek onlara ait. Hazır olduklarında bunun hakkında konuşabilirler." dedi. Cruz,  "En az 16 yaşına kadar sosyal medya​ yok. Bunu gerçekten akıl sağlığının korunması olarak görüyorum." diyerek çocuklarının telefonu olmadığını açıkladı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...