Tgrt Haber

Ünlü oyuncu politikaya atıldı! Yeşim Salkım'ın partisi belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Kasım 2023 19:13 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 19:25
Ünlü oyuncu politikaya atıldı! Yeşim Salkım'ın partisi belli oldu 

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, aktif politikaya atılmaya karar verdi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile çekilmiş fotoğrafını sosyal meday hesabından paylaşan ünlü oyuncu, "Sayın Başkanımızla pazar kahvaltısı" notunu düştü. 

Ünlü oyuncu Yeşim Salkım aktif siyasete atılmaya karar verdi. Sosyal medya hesabından Zafer Partisi​'ne katıldığını duyuran Salkım, fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kahvaltıda bir araya gelen Yeşim Salkım, beraber çekildikleri fotoğrafı paylaşarak “Sayın Başkanımızla pazar kahvaltısı" notunu düştü. 

https://twitter.com/yesimsalkim/status/1728726679093207416

Salkım, ikinci paylaşımında ise Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kaptan ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı ve “Bugün için teşekkürler, birlikten güç doğar” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu politikaya atıldı! Yeşim Salkım'ın partisi belli oldu 

Salkım bir kullanıcının “Yeşim hanım hoşgeldiniz” paylaşımına da “Hoşbuldum” cevabını verdi.

https://twitter.com/yesimsalkim/status/1728802648403382756

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...