Tgrt Haber

Ünlü oyuncu Toygar Avanoğlu'nun askerlik anısı kahkahaya boğdu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
14 Ağustos 2024 09:17 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 09:23

Bir Youtube kanalına konuk olan Toygar Avanoğlu'nun askerlik anısı izleyenleri kahkahaya boğdu. Ünlü oyuncunun annesiyle yaşadığı güldüren anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

'Bursa Bülbülü' 'Güldür Güldür Show' gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Toygar Avanoğlu'nun askerlik​ anısıyla sosyal medyada gündem oldu. Askerdeyken annesiyle arasında geçen olayı katıldığı bir Youtube​ kanalında anlatan ünlü oyuncu, hem izleyenleri hem de stüdyodakileri kahkahaya boğdu. 

ASKERLİK ANISI KAHKAHAYA BOĞDU 

Telefonu kapalı bir şekilde postalın içerisine koyduğunu söyleyen Avanoğlu, "Annem nizamiyeyi aramış 'Oğlum telefonunu açmıyor' diye. Yüzbaşı geldi, 'Annen arıyormuş, açmıyor muşsun telefonunu' dedi" yakalandığını anlayan Avanoğlu'nun komutanına 'Emredersiniz' yerine 'Efendim' dediği anlar izleyenleri kahkahaya boğdu.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...