Tgrt Haber

Anne-babalık için gün sayan ünlü oyuncu ve yönetmen dünya evine girdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Mart 2023 11:50 - Güncelleme : 29 Mart 2023 15:19
Anne-babalık için gün sayan ünlü oyuncu ve yönetmen dünya evine girdi!

Oyuncu Funda Eryiğit, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu yönetmen Berkun Oya ile nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin 2 ay sonra ise anne-baba olacağı öğrenildi.

Cici, Son Yaz ve Bir Başkadır gibi yapımlarda rol alarak adını duyuran ünlü oyuncu Funda Eryiğit​, 2 yıldır beraber olduğu yönetmen Berkun Oya ile dünya evine girdi. Çiftin nikahından fotoğraflar ise sosyal medyada paylaşıldı.

Anne-babalık için gün sayan ünlü oyuncu ve yönetmen dünya evine girdi!

DEPREM​ FELAKETİ SEBEBİYLE DÜĞÜNÜ ERTELEMİŞLERDİ

Rol aldığı bir dizinin setinde yaklaşık 2 yıl önce yönetmen Berkun Oya ile tanışan oyuncu Funda Eryiğit’ten güzel haber geldi. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift düğün​ hazırlıkları yaparken bebek haberi almıştı. 7 aylık hamile oyuncu Funda Eryiğit, yaşanan deprem felaketi nedeniyle düğünü ertelemişti. Sade bir tören tercih eden çifti, mutlu günlerinde aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Funda Eryiğit ilk kez nikah masasına otururken, Berkun Oya 2015 yılında kısa bir evliliğinin ardından boşanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...