Tgrt Haber

Ünlü rapçi konsere yetişmeye çalışırken kaza geçirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2023 13:40 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 13:41

Şehinşah adıyla bilinen ünlü rapçi Ufuk Yıkılmaz konser için Sakarya’dan Ankara’ya giderken kaza geçirdi. Kaza anını sosyal medyadan paylaşan Yıkılmaz, sağlık probleminin olmadığını da belirtti.

Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza​ geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.

RAPÇİ​ ŞEHİNŞAH TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Dün İstanbul’dan Ankara’ya giden rap sanatçısı Şehinşah, Sakarya’da kaza yaptı. Şehinşah adıyla tanınan rapçi Ufuk Yıkılmaz, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü rapçi konsere yetişmeye çalışırken kaza geçirdi

Şarkıcı yaptığı paylaşımda, “Sakarya yolunda kaza geçirdik ama şükür kimsede bir sıkıntı yok. Ankara konserine yetişeceğiz inşallah. Ayrıca Canbay&Wolker kardeşlere de şifa diliyorum, biran evvel aramıza dönmeleri dileği ile” dedi. Maddi hasarla atlatılan kaza sonrasında rapçi Şehinşah'ın Ankara’daki konserinde sahne aldığı öğrenildi.

Ünlü rapçi konsere yetişmeye çalışırken kaza geçirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...