Tgrt Haber

Ünlü şarkıcı İrem Derici hastaneye kaldırıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 13:19 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 13:31
Ünlü şarkıcı İrem Derici hastaneye kaldırıldı

Açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, yüksek ateş ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici​, Düzce'nin Akçakoca​ ilçesinde düzenlenen Fındık Festivali'nin 2. gününde sahne alması bekleniyordıu. Ancak ünlü sanatçıdan hayranlarını endişelendiren bir haber geldi.

Aniden rahatsızlandığı öğrenilen Derici'nin kusma ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı konsere katılamayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

KONSERİN İPTAL EDİLMESİNDEN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ

Derici, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile görüşerek üzüntülerini belirtti. Hem Yanmaz'dan hem de Akçakocalılardan özür dilediğini belirten Derici, en kısa zamanda başka bir konserde vatandaşlar ile buluşmak istediğini de dile getirdi. 

"SES TELLERİMİ DE ETKİLEDİ"

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi;

"Sabaha karşı yüksek ateş ve kusmayla hastaneye kaldırıldım. Büyük bir enfeksiyon geçiriyorum ve 3 gün konuşmam dahi yasak, ses tellerime de yansıdı bu durum. Son dakikaya kadar kortizonlarla ayaklanırım belki diye uğraştık ama nafile. Haftalardır dört gözle beklediğim Akçakoca Belediyesi'nin düzenlediği festivale katılamayacağımı inanılmaz büyük bir üzüntüyle belirtmek istiyorum. Ben ne hallerde sahneye çıktım ama ses gidince elden bir şey gelmiyor. Herkesten çok özür diliyorum, size söz daha büyük bir enerjiyle en güzeli size borcum olsun"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...