Tgrt Haber

Ünlü senarist şoka girdi! Sahte Gülizar Irmak herkesle röportaj yapıp projelerini anlatmış

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
12 Mart 2024 23:35 - Güncelleme : 12 Mart 2024 23:35
Ünlü senarist şoka girdi! Sahte Gülizar Irmak herkesle röportaj yapıp projelerini anlatmış

Son olarak Ömer dizisinin senaristliğini yürüten Gülizar Irmak, hayatının şokunu yaşadı. Kendisini Gülizar Irmak olarak tanıtan bir kadının herkesi arayarak röportaj verdiği ortaya çıktı. Yeni projelerini anlatan sahte Gülizar Irmak, ünlü senaristi büyük şoka uğrattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kendini Gülizar Irmak olarak tanıtan bir kadın bazı adreslere mesaj atıp “Ben Gülizar Irmak, yeni sezon projemle ilgili sizinle tanışmak isterim” yazdı ve altına telefon numarasını ekledi. Bu mesaja inananlar sahte Gülizar Irmak’la röportaj yaptı ve onun yeni projelerini dinledi. 

ÜNLÜ SENARİSTE SAHNE GÜLİZAR IRMAK ŞOKU 

Ömer dizisinin ilk sezonunda senaristliğini üstlenen Gülizar Irmak, kendi adını kullanarak röportaj veren kadının olduğunu duyunca büyük şoka yaşadığını belirterek, “Ben sosyal medyayı çok kullanan biri değilim. Durumdan menajerim sayesinde haberdar oldum. Çok şaşırdım. Öyle bir projem yok” dedi. Ayrıca ünlü senarist​ avukatının aracılığıyla adını kullanan kadınla görüştüğünü de belirtti.

Ünlü senarist şoka girdi! Sahte Gülizar Irmak herkesle röportaj yapıp projelerini anlatmış - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...