Tgrt Haber

Ünlü sunucu Ezgi Sertel aldığı haberle yıkıldı: Bu nasıl bir acı, seni çok özleyeceğim!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Mart 2023 09:15 - Güncelleme : 19 Mart 2023 09:59
Ünlü sunucu Ezgi Sertel aldığı haberle yıkıldı: Bu nasıl bir acı, seni çok özleyeceğim!

Anadolu’yu gezerek yaptığı yemek programıyla tanınan ünlü sunucu Ezgi Serter, baba acısıyla yıkıldı. Serter, babasını kaybettiğini sosyal medya hesabından “Bu nasıl bir acı... Allahım mekanını cennet eylesin güzel yürekli, temiz kalpli babamın” sözleriyle duyurdu.

Arka Sokaklar​ dizisinde Hakan Komiser karakteriyle tanınan oyuncu​ Ozan Çobanoğlu ile evli olan 2 çocuk annesi ünlü sunucu​ Ezgi Serter, babasını kaybettiğini açıkladı. Sunucunun babasına vedası ise yürek sızlattı.

" BABAM SENİ ÇOOOOKKK ÖZLEYECEĞİM

Baba acısıyla yıkılan ünlü sunucunun vedası takipçilerini üzdü. Sertel Instagram hesabında yaptığı paylaşımda: "Benim biricik canım babamı kaybettik... Bu nasıl bir acı... Allahım mekanını cennet eylesin güzel yürekli, temiz kalpli babamın... Babam seni çooookkk özleyeceğim. (Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Safranbolu Aile Mezarlığı'na defnedilecektir.)" dedi.

Ünlü sunucu Ezgi Sertel aldığı haberle yıkıldı: Bu nasıl bir acı, seni çok özleyeceğim!

HAMİLEYKEN LİNÇ EDİLMİŞTİ

Ezgi Sertel ikiz bebek beklediği dönemde sosyal medyadan adeta linç yemişti. Hamilelikte aldığı kilolar nedeniyle yoğun bir şekilde kötü yorumlara maruz kalan sunucu, o dönemleri şöyle anlatmıştı: "Son iki ay yatarak geçirdiğim için hiç hamilelik fotoğrafım yoktu. Ben de çekilmek istedim. Hazırladılar beni birkaç poz çektiler, onları da paylaşmak istedim. O fotoğraflardan sonra ‘burnu büyümüş’ dediler. Bu tarz kötü yorumlar hep geldi. En çok canımı yakan yorum ‘hamilelik insana yakışır, ama bu kadar çirkinini ilk kez görüyorum’ mesajı beni çok üzdü. Allah ıslah etsin, bunun vebali var. Birisi yazmış ‘kadının sütü kesilse ne yapacaksınız?’ diye. Ben yeni doğum yapmışım ‘kilo vereyim’ derdinde değilim."

Ünlü sunucu Ezgi Sertel aldığı haberle yıkıldı: Bu nasıl bir acı, seni çok özleyeceğim!

EŞİ DE ÜNLÜ ÇIKTI

Ezgi Sertel'in eşi de ünlü çıktı. Sertel'in eşi Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hakan'a hayat veren Ozan Çobanoğlu'dur. Çobanoğlu, Arka Sokaklar dizisinin dışında da birçok projede yer aldı. İkiz erkek çocuk babası olan Ozan Çobanoğlu Dila Hanım, Galip Derviş, Küçük Ağa ve Bir Deniz Hikayesi projelerinde de rol almıştır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...