Tgrt Haber

Uraz Kaygılaroğlu'nun acı kaybı! Paylaşımıyla duygulandırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 16:56 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 17:00
Uraz Kaygılaroğlu'nun acı kaybı! Paylaşımıyla duygulandırdı

Sakla Beni dizisinde rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından 96 yaşındaki dedesini kaybettiğini duyurdu.

Beraber büyüdüğü 96 yaşındaki dedesini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Uraz kaygılaroğlu​, “dede oldun, baba​ oldun. herkese oldun bi bana değil, kapın sofran hep açıktı. eski alışkanlık herhalde herkese çorap hediye ederdin.” dedi.

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN ACI KAYBI 

Saklı Beni dizisinin çekimlerine devam eden Uraz Kaygılaroğlu, dedesinin vefat haberiyle srsıldı. Üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştığı yazıyla duyuran oyuncu, “Dedecim, biriciğim, güzel yüreklim. sen benim tanıdığım en dürüst en kıyak insandın. meyven, kabak çekirdeğin, aksiyon sineman tamamsa başka bişi aramazsın. birisi seninle inatlaşmadı mı, tane tane anlattımı kızmaz anlarsın. sabah şöyle bi 5-10 km yürüdünmüydü tamam. akşam vaktine doğru bi kaç el tavla bitti gitti.” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun acı kaybı! Paylaşımıyla duygulandırdı

Dedesinin kendisine kattıklarından da bahseden oyuncu sözlerine "Buradan sonrası da benden olsun. beni bi hafta sonu parksız, bisikletsiz bırakmadın.tavla oynamayı, iyi insan olmayı, dürüst yaşamanın anlamını sen öğrettin. çalışkanlığı da sende gördüm, emekliliğin tadının nasıl çıkarılacağını da. bayram namazına da seninle gittim,teravih namazına da. sonra gitmeyi bırakınca da kızmadın. açık fikirli adamdın, onaylamadığın şeye keşke yapmasan der karışmazdın. en azından bana. hep güvenir sırtımı sıvazlardın. akıllı çocuksun diye severdin beni. ben de seni çok severdim dede çok. J burgere de sen götürürdün, sahilde kayıkçı arkadaşlarının yanına da. fenerbahçe mahallesinde hasan’ın torunu olmanın imtiyazlarını yaşattın bana. dede oldun, baba oldun. herkese oldun bi bana değil, kapın sofran hep açıktı. eski alışkanlık herhalde herkese çorap hediye ederdin. bi insan bu kadar meyve yer mi arkadaş diye hayret ederdik kuzenlerle. bi de 96 yaşındasın diye mi ne hep hiç ölmicek herhalde diye gülerdik aramızda" diyerek devam etti. Oyuncunun paylaşımına Ata Demirer​, Diren Polatoğulları ve Sera Tokdemir isimlerden de taziye mesajı yağdı. 

 

Uraz Kaygılaroğlu'nun acı kaybı! Paylaşımıyla duygulandırdı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...