Tgrt Haber

Uraz Kaygılaroğlu’nun etekli paylaşımları hayranlarını şoke etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2022 10:28 - Güncelleme : 31 Ağustos 2022 10:47
Uraz Kaygılaroğlu’nun etekli paylaşımları hayranlarını şoke etti!

Son yıllarda rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla hızlı bir çıkış yapan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara gündem olmaya devam ediyor. Son olarak slip mayosuyla tatilde objektiflere yakalanan Uraz Kaygılaroğlu, şimdi ise İskoç eteğiyle takipçilerini şaşırtmayı başardı.

Pis Yedili adlı diziyle tanınan ve son olarak Üç Kuruş dizisiyle hızlı bir çıkış yapan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu​, Bodrum’da tatil yaparken slip mayosuyla objektiflere takılmış ve bir süre sosyal medyacıların gündeminden düşmemişti. Geçtiğimiz günlerde tatil için gittiği İskoçya’da yöreye özgü ‘İskoç kilt’ denilen etekli bir kostümle poz veren Kaygılaroğlu’nun paylaşımı sosyal medyada viraz oldu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun etekli paylaşımları hayranlarını şoke etti!

“SANA HER ŞEY YAKIŞIR”

Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı son paylaşım sosyal medya gündemine oturdu. Kaygılaroğlu’nun İskoçya​ tatilindeki İskoç kostümüyle verdiği etekli pozu takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bazı takipçilerin “Bir etek giymediğin kalmıştı”, “Sana yakıştıramadık” gibi yorumlarının aksine bir kısım takipçiler ise “Sana her şey yakışır” gibi yorumlarda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...