Tgrt Haber

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde!

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
02 Ekim 2023 10:26 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 10:53
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde!

Angelina Jolie'nin başrolde yer aldığı, başarılı film yönetmeni Pablo Larrain’in yeni filmi Maria’nın kadrosuna Emmy ödüllü Haluk Bilginer de dahil oldu.

Birçok başarılı filmleriyle tanınan yönetmen Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı sopranoMaria Callas’ın hayatını beyaz perdeye taşıyor.

ANGELINA JOLIE​ İLE HALUK BİLGİNER​ AYNI FİLMDE

Ranini.tv’de yer alan habere göre;  filmin kadrosuna usta oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Bilginer filmde dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie ile kamera karşısına geçecek. 

Haluk Bilginer, Maria filminin kadrosuna dahil oldu

Haluk Bilginer ‘Maria’ adlı filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis’i oynayacak. Angelina Jolie ise ünlü soprano Maria Callas’ı canlandıracak.

Bu ay içinde Budapeşte’de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme aldı.  

FİLMİN KONUSU

Maria, ünlü sopranonun 1970’lerin Paris’indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak. Maria Callas, New York’ta yaşayan bir Yunan göçmeniydi ve bir zamanların en ünlü sopranoları arasında yer alıyordu. Uzun bir süre boyunca Aristotle Onassis ile ilişki içerisinde olan Callas, Onassis’in Jackie Kennedy ile evlenmek için onu terk etmesiyle zor bir dönem yaşamak durumunda kaldı. Sanatçı bu ayrılığı tam anlamıyla atlatamadı. 1977 yılında henüz 52 yaşındayken bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...