Tgrt Haber

Türkiye'nin en zengin oyuncularından Meryem Uzerli, 8 milyon TL'yi cebine koydu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Kasım 2022 09:04 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 09:17
Türkiye'nin en zengin oyuncularından Meryem Uzerli, 8 milyon TL'yi cebine koydu

Türkiye'nin en zengin oyuncularından biri olan Meryem Uzerli, bir mücevher markasıyla yenilediği reklam anlaşmasıyla 8 milyon TL’ye anlaşma yeniledi.

Türkiye'nin en zengin oyuncularından biri olan Meryem Uzerli, yüksek rakamlar kazanmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz haftalarda İranlı​ bir modacının markasıyla iki yıllık reklam​ anlaşması yapan güzel oyuncunun, karşılığında 2 milyon dolar aldığı iddia edilmişti.

YENİ KOLEKSİYON İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Rol aldığı film ve dizilerden çok reklamlar sayesinde hatırı sayılır bir servet elde eden Meryem Uzerli, geçtiğimiz yıl çalıştığı bir mücevher markasıyla da iş birliğini yeniledi. Güzel oyuncu​, önceki gün markanın yeni koleksiyonu için kamera karşısına geçti.

8 MİLYON TL'Yİ CEBİNE KOYDU

Geçtiğimiz sene aynı markanın reklamlarında boy göstermek için 6 milyon TL ücret alan Meryem Uzerli, bir yıllık yaptığı yeni anlaşma karşılığında da 8 milyon TL'yi cebine koydu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...